banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İVANA KOLTUĞUNU ‘YENGE’YE KAPTIRDI

Show TV’nin ilgiyle izlenen moda programının değişmez jüri üyesi İvana Sert kanalla yollarını ayırdı.

18 Temmuz 2013 Perşembe 02:49
İVANA KOLTUĞUNU ‘YENGE’YE KAPTIRDI
banner311
İVANA KOLTUĞUNU ‘YENGE’YE KAPTIRDI
Show TV’nin ilgiyle izlenen moda programının değişmez jüri üyesi İvana Sert kanalla yollarını ayırdı. Sert’in yerine jüride Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau yer alacak
Üç sezondur Show TV’de ekrana gelen ‘Bugün Ne Giysem’ programının jüri üyeliğini yapan İvana Sert, koltuğunu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau’ya kaptırdı. Giyim tarzıyla beğeni toplayan ve kısa sürede ikoncan’lar arasında yer alan Sert’in kanalla yollarını ayırdığı öğrenildi.


Türkçe öğreniyor
Sert’le yollarını ayıran kanal hemen yeni bir isim arayışına girdi ve Cabau’da karar kıldı. Türkiye’ye geldiği günden itibaren sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ve geçen yıl ‘Bugün Ne Giysem’in bir bölümüne katılarak yaptığı yorumlarla ilgi çeken Yolanthe Cabau ise kendisine gelen teklifi kabul etti. Program için Türkçe dersleri almaya başlayan Cabau, yeni sezonda moda üzerine yaptığı yorumlarla ekranda olacak.

Çağla Şıkel de yok
Çağla Şıkel, Hakan Akkaya, Özge Ulusoy ve İvana Sert’in jüri üyeliği yaptığı yarışma önümüzdeki aylarda yeniden ekrana gelecek. Ancak programda Özge Ulusoy haricinde tüm isimler değişecek. Çağla Şıkel, yeni yayın döneminde uzun süre küs olduğu ve geçen aylarda barıştığı Alişan’la müzik-eğlence programı sunacağı için jüride yer almayacak.
Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve serbest Hakan Akkaya’nın ise yeni bölümlerde yer alıp almayacağı netlik kazanmadı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV