banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

Kadir İnanır: Benim ecdadım olamaz

Kadir İnanır'dan tartışma yaratacak açıklamalar..

16 Aralık 2012 Pazar 13:03
Kadir İnanır: Benim ecdadım olamaz
banner229
Kadir İnanır: Benim ecdadım olamaz
Kadir İnanır'dan tartışma yaratacak açıklamalar..
Bir dönem Türk sinamesına damga vuran isimlerin başında gelen Kadir İnanır, Habertürk gazetesinden Nazenin Tokuşoğlu'na vermiş olduğu röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.

Kadir İnanır, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Muhteşem Yüzyıl dizisini eleştirmesi ile gündeme gelen Osmanlı Dönemiyle ilgili tartışmalara farklı bir boyut kazandırdı. İnanır, Osmanlı dizileriyle ilgili bir soruya verdiği, "evledının başını kesen benim ecdadım olamaz" şeklindeki yanıtla çok konuşulacağa benziyor.

EN BÜYÜK SORUN KÜRT SORUNU
Sizce toplumsal anlamda en büyük problemimiz ne?
Kürt sorunu, adalet, gelir dağılımı, yüzlerce temel sorunumuz var. Ama bence en önemlisi, bu ülkede kardeşçe yaşamak istiyorsak, birinci sırada Kürt sorunu var. Herkes elini taşın altına koyacak, ezilecek o eller. Elimden geleni yapıyorum ama bunu yaptığım için kendimi ayrıcalıklı biri gibi görmüyorum. Böyle yapılması gerekiyor.

FENERBAHÇE KAZANIRSA SEVİNİRİM
Fenerbahçe Yüksek Divan üyesisiniz, devamı gelir mi? Yönetim kurulu, başkanlık...

O, mesai gerektiren bir iş. Uğraşamam. Bunun senede iki toplantısı var, bana yetiyor. Hem de Fenerbahçe'yi çok seviyorum, bir katkım oluyor.

Bu akşam ne olur?

İyi olan kazansın ama Fenerbahçe kazanırsa sevinirim.

EVLADININ BAŞINI KESEN BENİM ECDADIM OLAMAZ
Tarihi diziler sürekli gündemde. Siz de TRT'de yayınlanan Bir Zamanlar Osmanlı dizisinden teklif aldınız. Ne dersiniz tarihi diziler için?

"Ecdadımız, kahramanlarımız" dersek her sahnede, kötü bir tablo çıkabilir ortaya. Yani evladının başını kesen, benim ecdadım olamaz. Ama elinde kumanda var çevirirsin, derin tartışılacak bir konu değil. Gündem değiştirmek için yaratılmış bir tartışma.

DEVRİMCİLER HİÇ YOK OLMAZLAR
"Bu ülkeyi sevenler devrimcilerdir" dediniz sosyal medyada, yer yerinden oynadı.

Öyledir, yine söylüyorum.

Eski devrimcilerden kim kaldı?

Onlar hiç yok olmazlar. Bu ülkenin gidişatından çok büyük devrimciler çıkacak, göreceksiniz. Bu ülkenin gerçek sahipleri ortaya çıkacak. Şimdi sessiz bir ortam var ama bir gün göreceksiniz. Bugün her şey güzel değilse, "Güzel değil" diyen insanların kavgasını birlikte göreceğiz.

SİGARAYI CİKLET SAYESİNDE BIRAKTIM
İyisiniz değilmi? Ağır bir akciğer ameliyatı geçirdiniz.

Çok iyiyim.

Ağzınıza ameliyattan beri sigara sürmediniz mi?

Sürmedim.

Nasıl başardınız?

Su içerek, ciklet çiğneyerek...

İçenlere kızıyor musunuz?

Kızmıyorum da engellemeye çalışıyorum. Neler söylüyorum duysan. Hatta şöyle dedim birine; "Sen hiç benim kadar sigarayı elinde güzel tutan, nefes çekerken benim kadar güzel resim veren birini gördün mü? Yaptım da ne oldu, sen yapma..." Ciklet çiğneyen erkeklere çok kızardım şimdi ben de çiğniyorum, hayat böyle bir şey.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV