banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kadir İnanır yoğun bakımda! Doktordan flaş açıklama

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

12 Şubat 2018 Pazartesi 15:33
Kadir İnanır yoğun bakımda! Doktordan flaş açıklama
banner304
Kadir İnanır yoğun bakımda! Doktordan flaş açıklama

KOMBİ SERVİSİ

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
İSTANBUL’daki Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncu, Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilerek tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 69 yaşındaki Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.
DHA'nın aktardığına göre, hastane Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok" dedi.

HASTANEDEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürülen ünlü oyuncu, Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilerek tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 69 yaşındaki Kadir İnanır’ın hayati tehlikesi olmadığı açıklandı:


"Kadir İnanır şu an yoğun bakımda. Genel durumu şu anda iyi, hayati riski yok tedbir amaçlı burada. Kadir İnanır benim eski arkadaşım Pazar sabahı 10.00 civarında Jülide Hanım aradı, Kadir Bey’in konuşmasının bozulduğunu ve yere düştüğünü söyledi. Evlerine gittim. 40 45 dakika kadar hastaneye gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştım kontrol etmemizin gerektiğini söyledim. Sonunda Kadir Bey’i ikna ettik ve geldik. Beyin mr çektiğimizde üst kısımda bir damarın tıkandığını anladık ve damarının açılması gerektiği kararını verdik. Yapılan müdahalenin ardından Kadir Bey’i tedbir amaçlı yakından takip edebilmek için hastanede tutuyoruz.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Şu anda durumu stabil ve iyi. Açık bir cerrahi olmadı. Açık bir ameliyat olmadı. Aslında yapılan işlem standart bir işlem. Tüm dünyada uygulanan ve yıllardır yaptığımız işlemdir. Beyin damarına giden pırtı çıkarıldı yapılan tetiklerin ardından hastanın durumu gayet iyidir. Önümüzdeki günler önemli, tekrar bir pırtı oluşumunu önlemek için burada tedaviye devam edeceğiz. Yoğun bakım ne kadar kulağa kötü gelse de tedbir amaçlıdır. Bir hafta, 10 gün kadar Kadir Bey burada kalacak. Kendisiyle de konuştuk sabah, herhangi bir şikayeti yoktu. Eğer her şey stabil giderse 3 gün daha yoğun bakımda kalacağını düşünüyoruz, sonra birkaç gün daha kontrol altında tutacağız."

JULİDE KURAL İYİ HABERİ VERDİ

Ünlü oyuncunun 17 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında ilk kez Kanal D ile Günaydın Türkiye’ye bilgi verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV