banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Benzin ve motorine indirim geliyor

Kaplakarslan suskunluğunu bozdu

"Hizmetçisini hamile bırakan adamdan zaten ne beklenir ki?"

21 Nisan 2013 Pazar 12:30
Kaplakarslan suskunluğunu bozdu
banner266
Kaplakarslan suskunluğunu bozdu
"Hizmetçisini hamile bırakan adamdan zaten ne beklenir ki?"
Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın eski sevgilisi Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan, Rafet El Roman hakkında ağır konuştu.

Ayrılık haberi sonrası suskunluğunu bozan baba Kaplakarslan "Ben o adamın ne olduğunu biliyordum, kızım da sonunda öğrenmiş oldu. Hizmetçisini hamile bırakan adamdan zaten ne beklenir ki?" dedi

KIZIMIN O ADAMLA ANILMASINI İSTEMİYORUM
Kaplakarslan, "Bu ilişkiye başından beri karşıydım; sırf kızımın gönlü kırılmasın diye ses çıkarmadım. Artık kızımın isminin o adamla anılmasını istemiyorum. Kızıma onun nasıl biri olduğunu anlatmaya çalıştım ama anlatamamıştım. Neyse ki o adamdan kurtulduk" dedi.

KIZLARININ BAKICISI BİR ERKEK ÇOCUĞU DÜNYAYA GETİRDİ

Sabah gazetesinden Başak Çokan'ın haberine göre; Tuğba Altıntop'tan 2 kız çocuk sahibi olan Rafet El Roman, iki kızına bakıcılık yapan Yeşim Eryıldırım'la 7 yıl aşk yaşamış ve bir erkek çocuk dünyaya getirmişti. Yeşim Eryıldırım'dan olan üçüncü çocuğunun adını Edvan Baray koymuştu.

Eski sevgilisiyle ayrı olsa da çocuğunun her zaman yanında olacağını söyleyen El Roman, "Ben kimseye evlilik sözü vermedim, kimseyi kandırmadım, Yeşim Hanım'ın annelik hakkını da elinden almadım. Bebeğe babalık yapıp tüm görevlerimi yerine getireceğim" demişti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV