banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kaza yaptı; koruması öldü, kendisi ise

Sancaktepe'de şarkıcı Bengü'nün de içinde bulunduğu minibüs bariyerlere girdi.

10 Haziran 2012 Pazar 13:19
Kaza yaptı; koruması öldü, kendisi ise
banner311
Kaza yaptı; koruması öldü, kendisi ise

Sancaktepe'de şarkıcı Bengü'nün de içinde bulunduğu minibüs bariyerlere girdi. 

Sanatçı Bengü'nün de içinde bulunduğu minibüs, Sancaktepe'de bariyerlere çarptı. Kazada Bengü Erden'in koruması hayatını kaybederken, şarkıcı ve şoförü yaralandı.

Ankara'daki programının ardından İstanbul'a dönmekte olan, Bengü Erden (33) ile koruması Ümit Özer'in içinde bulunduğu, Salih Yağlıcı idaresindeki 06 YT 072 plakalı minibüs, TEM Otoyolu Çamlıca gişelere yaklaştığı sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı.

Kazada, Ümit Özer olay yerinde hayatını kaybetti. Şarkıcı Bengü Erden ile şoförü de yaralı olarak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Şarkıcı, buradaki ilk tedavisinin ardından Maslak'taki Acıbadem hastanesine sevk edildi.

Özer'in cesedi de olay yerindeki incelemelerin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik de minibüsün kaldırılmasının ardından normale döndü.

BENGÜ’NÜN TWİTTER’A YAZDIKLARI

Bu arada Bengü’nün kazadan kısa bir süre önce twitter hesabına, " Hangi konserden gelirsek gelelim sabahın ilk ışıklarında eve dönerken o yorgunluk unutuluyor" diye yazdı. Dün İstanbul’da Serdar Ortaç’ın babasının cenazesine katılan Bengü twitter hesabına "Sabah Teşvikiye Camii’nden Ortaçın babasını defnedicez...Hayat böyle...Nefes alırken hayattakilere şukredelim..." diye yazmıştı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV