banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kim Kardashian'ın Karslı kuzeni

İngiliz The Sun gazetesi Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian’ın kökenlerinin geldiği Kars’ın Karakale köyüne giderek, seksi yıldızın kuzenini buldu.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 04:11
Kim Kardashian'ın Karslı kuzeni
banner291
Kim Kardashian'ın Karslı kuzeni
İngiliz The Sun gazetesi Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian’ın kökenlerinin geldiği Kars’ın Karakale köyüne giderek, seksi yıldızın kuzenini buldu.

Köyde küçük bir dükkanı olan Muhammer Çopur, annesi ve beş kardeşiyle birlikte yaşıyor.

Çopur, köyün nüfus kayıtlarını incelemiş ve Kim Kardashian'la kendi büyükannesinin kardeş olduğunu öğrenmiş.

Çopur, bunun ortaya çıkmasının ardından Kim Kardashian'ın kendisini ABD'ye davet edeceğini umuyor. Çopur, “Tek istediğim onunla bir bardak çay içmek” diyor.

KARAKALE'DEN ABD'YE

The Sun gazetesine göre Kardashian ailesinin yolculuğu şöyle gerçekleşti: Kardashian ailesi, 1915 Ermeni Tehciri'nden önce köyden ayrıldı. Sam ve Harom Kardaschoff, oğulları Tatos'la ve kardeşleriyle ABD'ye gitti. ABD'de Tom ismini alan Tatos çöp toplama işine girdi ve kendileri gibi Karakale'den kaçan Haman Shakarian'la evlendi. Ermeni çift et işine girdi.

BABASI ÜNLÜ BİR AVUKAT

Çiftin oğulları Arthur (Kim Kardashian'ın dedesi) ve eşi işleri geliştirerek, büyük bir şirket kurdu. Arthur'un oğlu Robert (Kim Kardashian'ın babası) ise ünlü bir avukat oldu. Amerikalı Kris adlı bir kadınla evlenen Robert, 2003 yılında kanserden öldü. Kris ve Robert'in evliliğinden olan Kim Kardashian ve kardeşleri ise Amerikan eğlence dünyasında büyük üne kavuştu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV