banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Korsan Burcu’ya uzandı

Korsan CD çetesine yönelik operasyona ünlülerin de adı karıştı. Çetenin üyelerini dinleyen polis, korsan CD alan 13 ünlü ismi ifadeye çağırdı

24 Eylül 2013 Salı 20:53
Korsan Burcu’ya uzandı
banner229
Korsan Burcu’ya uzandı
Korsan CD çetesine yönelik operasyona ünlülerin de adı karıştı. Çetenin üyelerini dinleyen polis, korsan CD alan 13 ünlü ismi ifadeye çağırdı
İstanbul polisinin 200 bin korsan CD ele geçirdiği, 47 kişiyi gözaltına aldığı operasyonun devamı çetenin müşterisi ünlülere de uzandı. Çete elebaşı N.K, korsan CD’lerini tanıttığı bir internet sitesi de kurmuştu. Şifreyle girilen internet sitesinden filmler sipariş ediliyordu. Filmler Kadıköy ve Kartal’da bulunan imalathanelerde, hazırlanıyordu. Çetenin film şirketlerine de sızdığı iddia ediliyor.

Dinlemeye takıldılar

Çete üyelerinin bir bölümünün film şirketlerinde çalıştığı, vizyona giren filmin kopyasını hemen çeteye ulaştırdığı belirtiliyor. Sevkiyat ve satış organizasyonunu S.A’nin yürüttüğü hasılatı N.K’ya teslim ettiği kaydedildi. N.K’nın S.A dışında çete üyeleriyle hiç temas kurmaması çetenin gizliliğini sağlıyordu. Polisin korsan cd’cileri dinlemesine takılan ünlülerden Burcu Esmersoy da eve gelen ifade daveti üzerine dün emniyet müdürlüğüne ifade verdi.
KULLANMADIĞIM TELEFONDAN’

Korsan CD operasyonunda isminin geçtiği iddialarının sorulması üzerine Esmersoy ‘şüphelilerden bir tanesinin telefonunda benim kullanmadığım bir telefonum var. Sanırım oradan’ yanıtını verdi. Esmersoy korsan CD almadığını da söyledi.
BURCU ESMERSOY: KORSAN CD ALMADIM

Korsan CD operasyonu ile ilgili emniyete çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün yapılan ve 45 kişinin gözaltına alındığı 160 bin CD ele geçirilen operasyonla ilgili emniyet müdürlüğüne çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emniyete gelme nedeniyle ilgili sorulan soruya "Emniyette bir soruşturma yapılıyordu ve ben de soruşturmaya yardımcı olmam amacıyla davet edildim. Tanık sıfatıyla yani şüpheli sıfatıyla değil" diye cevap verdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV