banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Lale Devri setinde büyük kavga: Gül Onat dayak yedi

Dizi setinde olay çıktı, Kenan Bal, Gül Onat'ı tokatladı

08 Mayıs 2013 Çarşamba 12:02
Lale Devri setinde büyük kavga: Gül Onat dayak yedi
banner263
Lale Devri setinde büyük kavga: Gül Onat dayak yedi
Dizi setinde olay çıktı, Kenan Bal, Gül Onat'ı tokatladı!
Fenomen dizide sular durulmuyor! Üçüncü sezonu geriden bırakan Lale Devri seti yine bir kavga ile gündemde. Lale Devri ''dayak devri'' olma yönünde ilerliyor. Dizide çokça şiddet olmasa da setteki şiddet Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak cisten..
TOLGAHAN, HATİCE'YE; SELEN, KOSTÜMCÜYE; KENAN, GÜL'E

Daha önce Tolgahan Sayışman-Hatice Aslan, Selen Soyder-Kostümcü arasında yaşanan kavgalarla hatırlanan Lale Devri'nde şimdi de dizinin Necip Bey’i Kenan Bal ile İkbal Hanım’ı Gül Onat, birbirine girdi.
TEHDİT ETTİ

İşte Gebze’de süren çekimlerde yaşananlar:

Gül Onat ile Kenan Bal, sahneleri için, çekimin yapıldığı hastanenin kafesinde oturuyorlardı. Onat, Bal’a setin hazır olduğunu söyledi. Bal cevap vermeyince, Onat kendisini duymadığını zannetti ve sözlerini tekrarladı. Kenan Bal'ın "Sen çok oluyorsun artık adi kadın!" demesiyle şaşkına dönen Gül Onat, "Benimle doğru konuş, ne diyorsun sen?" diyerek Bal'a çıkıştı.
OLAYI DOĞRULADI

Sinirlerine hakim olamayan Kenan Bal, rol arkadaşını dövmekle tehdit ederek, küfürler savurdu. Bununla yetinmeyen Bal, Onat’a, elinin içi ve dışıyla iki tokat attı. Olayın şokunu atlatamayan Gül Onat, soluğu karakolda aldı. Olayı doğrulayan Kenan Bal, "Doğrudur. Söyleyecek bir şeyim yok. 5 hafta önce diziden ayrılmak istediğimi söylemiştim. Bundan sonra ne olur bilemiyorum" dedi. 
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Karakola giden Gül Onat, set çalışanları ve oyuncular şahitliğinde Kenan Bal’dan şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Bal’ı karakola çağırdı. Müsait olmadığını söyleyen oyuncu, hafta içi gelip, ifade vereceğini söyledi.
İLK KAVGA TOLGAHAN VE HATİCE ARASINDA

"Lale Devri" dizisinde ilk dayak skandalı Hatice Aslan ile Tolgahan Sayışman arasında yalandı. İkili sette kavga etti. Aslan'ın söylediği sözler Sayışman'ı öfkelendirdi.  Sayışman, Aslan'ı omzundan itince duvara çarptı. Olayın ardından set iptal edildi. Aslan gözyaşları içinde dizinin yapımcısına gidip Sayışman'ı şikayet etti. Ünlü oyuncunun kendisini darp ettiğini belirterek rapor aldı.
2. KAVGA SELEN VE KOSTÜMCÜ ARASINDA

Sette 2′nci kez dayak krizi ise Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder ile ekibin kostümcüsünün arasında tartışma yaşandı. Sette Soyder ile stilist arasında kavga çıktı. Selen Soyder kendisi için hazırlanan kıyafetleri görünce çok sinirlendi. Kıyafetleri beğenmeyen Soyder'in stilistle tartışmaya başladı ve öfkeden araya giren kostüm sorumlusuna vurdu. Kostüm sorumlusu da "Sen bana nasıl vurursun?" diyerek kendisini tartaklayan Soyder'e bağırmaya başladı. İki tarafı araya giren set görevlileri sakinleştirdi.
ŞÜKRÜ AVŞAR: ''DİZİYİ BİTİRİRDİM''

Son kavga olayından sonra konuşan Lale Devri'nın yapımcısı Şükrü Avşar, "Her sette böyle şeyler oluyor. Çünkü insanlar üç sezondur sürekli birlikteler, zaman zaman gerginlikler yaşanması normal. Ciddi bir olay olsaydı diziyi bitirirdim. Görüntüleri inceledim, büyük bir olay yok. Daha önce sorun çıkaran oyuncuları dizilerimden gönderdim, yine yapardım." dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV