banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Mehmet ALİ Alabora için Twitter'da linç başladı

Gezi olaylarının ardından sanatçı Mehmet Ali Alabora’ya karşı yürütülen kampanya linç boyutuna vardı.

12 Ağustos 2013 Pazartesi 23:50
Mehmet ALİ Alabora için Twitter'da linç başladı
banner264
Twitter'da linç başladı
Gezi olaylarının ardından sanatçı Mehmet Ali Alabora’ya karşı yürütülen kampanya linç boyutuna vardı. Melih Gökçek, twitter’da ünlü sanatçı için cezaevine gönderilsin kampanyası başlattı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gezi olaylarının başından bu yana, aktif olarak kullandığı twitter’da dün “mehmetalialaborasilivriye” adıyla “hastag” açtı. Gökçek, bir süre sonra “Trend” oldu. Sanatçı Mehmet Ali Alabora’nın annesi Betül Arın’ın Gezi olaylarının ardından oğlunun hedef gösterilmesine tepki içeren bir mektubunun yayınlanması üzerine Gökçek, “Betül Hanım senin oğlun 5 kişinin öldüğü Gezi olaylarının mimarı. Masum dediğin kişi resmen provokatör, cezasını çekmeli” diye yazdı.

Çoktan içeriye girmeliydi

“mehmetalialaborasilivriye” “hastag”ını internet sitelerinde “Linç kampanyası” olarak yer almasına da tepki gösteren Gökçek, internet sitelerinin yayın yönetmenlerini eleştiren tweet’ler attı. Gökçek, Hürriyet Gazetesi İnternet Yayın Yönetmeni Bülent Mumay’a, “Dayanamadın, gene aslına döndün. Baş provakatör Alabora’ya avukatlığa soyunmuşsun.

#mehmetalialaborasilivriye hashtagini ‘linç kampanyası’ diye birçok internet sitesinde aynı anda, aynı başlıkla yayınlamaları, bu işin tamamen tek elden organize edildiğini gösteriyor. 5 kişinin ölümüne sebep olan Gezi olaylarının mimarı Alabora’nın #mehmetalialaborasilivriye cezalanmasını istemek, kişinin adalet istemesi demektir. Çoktan bu adam içeriye girmeliydi” diye yazdı.

Vatanseverlere teşekkürler

Gökçek, daha sonra “5 kişinin ölümüne neden olan Gezi olaylarının baş mimarı Mehmet Ali Alabora cezaevine girmeli” tweeti attı ve herkesin bunu “retweet”lemesini istedi. Gökçek daha sonra bu “hastag”ın “Trend” olması üzerine vatandaşlara “TT yapan tüm vatanseverlere teşekkürler” diyerek teşekkür etti.

Gökçek, kendi kampanyasına karşın olarak başlatılan “melihgökçektımarhaneye” kampanyasıyle ilgili ise “suç içeren” tweetlere dava açılacağını ifade etti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV