banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Neşe Erberk Adı İle Dolandırıcılık!

İnternet Üzerinden dolandırıcılık sistemleri iyice değişir oldu sahte kontür, emniyetten arıyoruz, sağlıkçıyız, derken şimdi de medya ve sanat dünyası bu dolandırıcıların yeni çözüm numaralarından oldu.

14 Haziran 2012 Perşembe 19:30
Neşe Erberk Adı İle Dolandırıcılık!
banner312
Neşe Erberk Adı İle Dolandırıcılık !

İnternet Üzerinden dolandırıcılık sistemleri iyice değişir oldu sahte kontür, emniyetten arıyoruz, sağlıkçıyız, derken şimdi de medya ve sanat dünyası bu dolandırıcıların yeni çözüm numaralarından oldu.

EGD Ödül töreninden dönüşümde gece internette facebook hesabıma gelen bir mesajla geceye başladım. Mesajı aynen yayınlıyorum.

https://www.facebook.com/erenadnan Facebook adresime neşe erberk adlı

https://www.facebook.com/nese.erberk.7 bu facebook adresinin mesajından

"Merhaba adnan bey..Başka Yerde Sözleşmeniz varmı?? .Yeni başlıyacak DiziFilm İçin,Profil Resminize istinaden Yazıyorum..4Bölüm Canlandırılacak bi karakter için Baska Ajanslarda Sözlesmenız yoksa ,
lutfen 0539 428 3329 nolu genel Koordınator Erhan Tavancıoğlu telefonu arayarak detaylı bılgı alın....

Lütfen buradan,gerı donus yapmayınız.Sıradan Ajans hızmetı vermıyoruz Genel anlamda managment manajer olarak çalısıyoruz .İnternet ortamından bu mesajı attıgımız ıcın görüşme gününe eşiniz dostunuz abınız ıle gelebılırsınız kaygınız olmasın ....Sevgı ve hasretle"

Sabah ilk işim 0539 428 3329 telefonu aramak oldu daha sonrasında telefona çıkan kişi Erhan Tavancıoğlu olarak kendini lanse eden yönetmenin acil resimlerimi istediğini proje için1 saat içinde resimlerimi  dizifilmcast@hotmail.com adresine yollamam gerektiğini söyledi bende hemen facebook da en karizma:) resimlerimi yükledim 10 adet resmi maille ulaştırdım.

e-mail'den 40 dk sonra kişi beni arayarak yönetmenin beni oynatmak istediğini en kısa zamanda yarın saat 14:00 de kostüm çalışmlarının başlayacağını 28.haziran.2012 günüde çekim olacağını 1.400 tl bölüm başı alacağımı 4 bölüm oynayacağımı ozan karakterini canlandıracağımı söyledi. Ücretle ilgili bir sorun varmı diye de arada ekledi...

Hemen arkasında da oyuncular sendikasının kararı ile her bölüm için sigorta yapılacağını ve bu sigorta bedelinin mecburen hemen kendilerini yatırılması gerektiğini söyledi 100 TL'sını Türkiye İş Bankası 1042 0710739 sevgiler yazarak cep numarama atan kişi acil saat 18:00 kadar bu parayı mutlaka hesaba yatırın dedi.

Bu telefon görüşmesinden de huylanarak hemen oyuncular sendikası'nı aradım Telefon 0 (212) 231 45 46  iletişim bilgilerini paylaşıyorum ki mağdur insanların sesi olmak amacım. Kendilerinin böyle bir uygulamaları olmadığını ve oyuncular sendikasının da böyle bir para toplama işinde olamacaklarını belirttiler.

Daha sonrada Erberk Ajans Telefon: (0212) 274 22 14 ve ardından da Neşe hanım'a ulaşmak adına Anaokulunu aradım konuyla bir alakalarının olmadığını adlarının kullanılarak bir çok defa böyle şikayetler aldıklarını belirten kurum yöneticileri Neşe Hanım'ın Yıl sonu gösterisi nedeni ile kurum dışında olduklarını belirtti.

Tabi bu arada dolandırıcılık peşinde olan şahıs paranın yatıp yatmadığının peşinde defalarca arayıp durdu.
Bende 100 TL değil 200 TL yatırdığımı söyledim çok sevindiği sesinden belli oluyordu...
Arkasından parayı hesapta göremeyen dolandırıcı hak aramak için yatırmamışsınız hesapta para yok dedi durdu.
Bana ne yapmak istediğimi benim için yönetmenin onay verdiğini söyledi bana hangi hesaba yolladınız dediğinde bende bir rakamı değiştirerek mesaj attım bunun ardından arkadaş bir hışımla döndü yanlış numara dedi ben size çektiğim mesajları biliyorum doğruyu yazmadınız diye söyleyince son söz oldu bende kendisinin Neşe Erberk adına bu dolandırıcılığı yaptıpını söylediğimde Neşe hanımla bir sorunumuz yok kendisi ajans işi yapmıyor dedi. Bende Erberk ajansdan gerekli bilgileri aldım Ben Büyük Haber Gazetesi'nin sahibiyim yanlış kişiye çattınız diyince ben size dönecem hemen onları arıyorum dedi ve kapattı.

Bende bu haberi hazırladım hemen NEŞE ERBERK veya ERBERK AJANS adına çalışmayan bu kişi veya kişiler nitelikli bir şekilde dolandırıcılık hizmeti yapıyorlar. 100 TL tuzağı ile binlerce ünlü olma, oyuncu olma, hayali ile yanıp tutuşan insanların duygularını kullanıyorlar.

Bu haberi İstanbul Emniyet Müdürülüğü yetkillileri ile de paylaşacağım bu haber aslında hergün sms ile bizi uyaran EGM dolandırıcılara dikkat mesajlarının ne kadarda önleyici olduğunu gösteriyor.

Not: Bu tür dolandırıcılık olaylarına mağdur olmamak adına lütfen firmaların resmi internet sitelerindeki numaralardan detaylı bilgi alınız...

Haber Adnan EREN
MAĞDUR :)

 



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • can ruhuşen 12 yıl önce yorumlandı

      az kalsın beni de dolandırıyorlardı fakat tiyatro hocamla konuşup böyle bir prosedür olmadığını öğrendim. bunu kişi ile paylaştım. hocamla konuşacağını söyledi ve sonra bana döndüğünde gerek duymadığını eski toprakların ikna olmayacağını söyledi. istediği 100tl yi 50tl ye düşürdü. kendisini arayıp yolladığımı söyledim fakat yollamadım. teşekkür edip kapattı hemen. tekrar aradım 19:30'da bana döneceğini söyledi, dönmedi. telefon numarasını google'da aratınca bu haberi gördüm. yayınlayana teşekkür ediyorum

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV