banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Nilüfer'den anlamlı konser

Kanser tedavisi gören ve hastalığını yenen sanatçı Nilüfer, kanser hastası kadınlarla sahne aldı.

29 Nisan 2013 Pazartesi 10:03
Nilüfer'den anlamlı konser
banner322
Nilüfer'den anlamlı konser
Kanser tedavisi gören ve hastalığını yenen sanatçı Nilüfer, kanser hastası kadınlarla sahne aldı.
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Nilüfer, meme kanserinde erken tanının önemine dikkat çekmek ve toplumda bilinç oluşturmak amacıyla 5 yıl önce kurulan "Farkındalık Korosu" ile aynı sahneyi paylaştı. MEB Şura Salonu'nda gerçekleşen konserde Nilüfer, kendisi gibi meme kanseri tedavisi gören 40 kadınla sahneye çıktı.

Konserde ilk olarak "Dünya Dönüyor" isimli şarkısını seslendiren Nilüfer, diğer şarkılarına geçmeden önce duygularını dile getirdi. Nilüfer, kanser tedavisini tamamlamış ve tedavi gören kadınlarla aynı sahnede bulunmanın kendisi için çok önem taşıdığını belirterek, tedavi sürecinde ve sonrasında sığınılacak en güzel şeyin şarkı söylemek olduğunu ifade etti.
"HAYAT GÜZEL YAŞAMAK GÜZEL"

Provalarda çok duygulu anlar yaşadıklarını ve kendilerini tutamayarak birlikte ağladıklarını anlatan Nilüfer, meme kanserinde erken tanının önemine dikkati çekti.

Farkındalık yaratmak amacıyla kurulan koroda emeği geçenlere teşekkür eden Nilüfer, "Farkındalık yaratmak, erken teşhis için çok önemli. Ne olur, kendinizi ihmal etmeyin, kontrollerini yaptırın. Hepimiz, bu tecrübeyi yaşamış kişiler olarak buradayız. Hayata çok daha sıkı bağlanmak ve hayatı daha çok sevmek için başarılı, sağlıklı olmayı düşünün. Çünkü, hayat gerçekten çok güzel, yaşamak güzel" diye konuştu.
ŞEBNEM FERAH'TAN SİL BAŞTAN

Şebnem Ferah'ın seslendirdiği "Sil Baştan" isimli şarkının kendisi için çok anlam ifade ettiğini dile getiren Nilüfer, "Eskiden uzaktan severdim bu şarkıyı. Sonra, sözleri hayatımla o kadar örtüştü ki geçen yıldan bu yana konserlerimde zaman zaman bu şarkıyı çok severek söylüyorum" diyerek, şarkıyı koroyla seslendirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV