banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu

Rutin kontrol için doktora giden ses sanatçısı Nilüfer'e, meme kanseri teşhisi konuldu.

18 Ekim 2011 Salı 13:54
Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu
banner321
Nilüfer'e Kanser Teşhisi Konuldu
Rutin kontrol için doktora giden ses sanatçısı Nilüfer'e, meme kanseri teşhisi konuldu.
Rutin kontrol için doktora giden Nilüfer’e, meme kanseri teşhisi konuldu. Önce üzülen ünlü şarkıcı, hastalığın ilk evrede olduğunu öğrenince rahatladı.

Oyuncu Vahide Gördüm’ün göğüs kanseri olduğunu açıklamasının ardından, Nilüfer’de de (56) aynı hastalığa rastlandı. Kronik astım hastası olan Nilüfer, iki gün önce rutin kontrolleri için gittiği hastanede meme kanseri olduğunu öğrendi. Hastalığın ilk evrelerinde olduğunu duyunca rahat bir nefes alan sanatçı, bunu en yakınlarıyla paylaştıktan sonra alanında en iyi onkologlarla görüştü. Çok yakında ameliyat masasına yatacak olan Nilüfer’in göğsündeki kitle alınacak ve tedavisine başlanacak.

Sanatçının cephesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Nilüfer’in doktoru Meral Demirel, geçtiğimiz günlerde kendisine kanal içi erken evre meme kanseri teşhisi koydu. Hızla bir ameliyat programı yapıldı. Nilüfer önümüzdeki günlerde ameliyat olacak ve tedaviye başlanacak. Sanatçının morali yerinde. Herhangi bir sorun çıkmadan bu hastalığı atlatacağını söylüyor. Konser programı ile ilgili yapılabilecek değişikliklerin de önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirtiyor.”
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV