banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ödül törenine damga vuran sözler

Türkiye müzik Ödülleri Töreni'nde Orhan Gencebay'la Kayahan rüzgarı esti.

13 Nisan 2013 Cumartesi 12:36
Ödül törenine damga vuran sözler
banner299
Ödül törenine damga vuran sözler

Türkiye müzik Ödülleri Töreni'nde Orhan Gencebay'la Kayahan rüzgarı esti.

Çözüm süreci kapsamında 'Akil İnsanlar Heyeti'ne seçilen Orhan Gencebay gecede "Orhan Gencebay ile Bir Ömür" albümü ile "En İyi Proje" ödülünü aldı. Konuşmasını ise şiir gibi müzik eşliğinde okudu.

Gencebay, "Gelin birlik olalım, yarın çok geç olmadan, gelin dirlik bulalım, vazgeçin öç almadan, nefreti yok edelim, gel sende katıl bize, intikam eşkıyası, sevgiyle gelir dize, yedi düvel elinden, kim kurtardı bu yurdu, Mehmetçik değil miydi, laz'ı, çerkez'i, kürdü, hangimizin ecdadı, feda olmadı yurda, hangi bahçeden bir gül, solmadı bu uğurda, asırlardır dinmedi, bir bölücü ninnisi, aynı dinden değil mi, alevi si, sünnis bin kere lanet olsun, yezit denen deliye, muhabbetle bağlıyız, Muhammed'e Ali'ye, geçin o sınıfları, geçin kardeşim geçin, barışta buluşalım, mutlu Türkiye için, düşman sevindirmenin, ne alemi var şimdi, Milletçe kenetlenip, sarılmamız kâr şimdi" dedi.

Kayahan ayakta alkışlandı

Mustafa Ceceli'ye En İyi Albüm ödülünü vermek için sahneye gelen Sanatçı Kayahan'ın sözlerini bütün salon ayakta alkışlandı.
Genelde ödül alanların, çalışma arkadaşları, ailesi ve dostlarına teşekkür sunduğunu fakat, asıl teşekkürü bize bugün burada böyle güzel bir organizasyon yapma fırsatı sağlayan Atatürk'e ve silah arkadaşlarına teşekkür etmeliyiz diyince tüm salon alkışlarla inledi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV