banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Özcan Deniz 'in Su Ve Ateş filmi yakında sinemalarda

Geçtiğimiz dönemin ses getiren yapıtlarından Evim Sensin'in yönetmen koltuğunda oturan Özcan Deniz yönetmenlik alanında faaliyet göstermeye devam ediyor.

26 Ağustos 2013 Pazartesi 15:19
Özcan Deniz 'in Su Ve Ateş filmi yakında sinemalarda
banner229
Özcan Deniz 'in Su Ve Ateş filmi yakında sinemalarda

Geçtiğimiz dönemin ses getiren yapıtlarından Evim Sensin'in yönetmen koltuğunda oturan Özcan Deniz yönetmenlik alanında faaliyet göstermeye devam ediyor. 2013 yılında vizyona girmesi planlanan ve bir kan davasını aşk ekseninde ele alan yeni filmi Su ve Ateş'in başrolünde de yer alan Özcan Deniz, senaryoyu da kendisi kaleme alıyor. Yapımı Avşar Film ve DNZ Film ortaklığında gerçekleştirilen projenin diğer başrolünde Yasemin Allen yer alıyor.

Avşar Film ve DNZ Film ortak yapımı olan filmde,  kaderinden kaçarken Aşk’a tutunan bir adamın hikayesi anlatılıyor. 8 yıl boyunca Türkiye-İngiltere hattında gelişen bu aşk hikayesi insanları çok etkileyeceğe benziyor. Özcan Deniz, Yasemin Allen, Pelin Akil, Burcu Kıratlı, Yusuf Akgün’ün yer aldığı filmin afişide dikkat çekici.

HOLLYWOOD DESTEĞİ

Özcan Deniz’in yönetmenliğini yaptığı üçüncü filmi ‘Su ve Ateş’in Londra çekimleri tamamlandı. Filmin İngiltere çekimlerinde Özcan Deniz’e ‘Boleyn Kızı’, ‘Aşık Sheakspeare’, Johnny Depp ve Juliette Binoche’un popüler filmi ‘Çikolata’gibi ünlü Hollywood filmlerinin yapımcısı Mark Cooper eşlik etti.

Filmin 2013′un sonlarına doğru yada 2014′un ilk aylarında vizyona girmesi bekleniyor.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • ramazan 11 yıl önce yorumlandı

      evim sensin gibi başarılı bir proje çıkarmış görünüyor.kendini hayata dair iyi geliştirmiş yaptığı işlere de yansıtıyor maşallah

    • ilyas 11 yıl önce yorumlandı

      bu film fragmanını beğendim ama inanıyorum ki evim sensinin trajını geçecek özcan deniz farkı bariz belliii

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV