banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Polat Alemdar'ın eşi sınıfta kaldı

Final sınavlarına giremeyen Nagehan Şaşmaz, bütünleme sınavlarından da geçemeyince sınıfta kaldı.

04 Şubat 2013 Pazartesi 17:19
Polat Alemdar'ın eşi sınıfta kaldı
banner312
Polat Alemdar'ın eşi sınıfta kaldı
Final sınavlarına giremeyen Nagehan Şaşmaz, bütünleme sınavlarından da geçemeyince sınıfta kaldı.
12.12.12 tarihinde sürpriz bir şekilde Necati Şaşmaz'la nikah masasına oturan Nagehan Kaşıkçı'nın evlilik ve balayıdan başı döndü. Yıldız Teknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler 3. sınıf öğencisi Nagehan, evlilik ve balayı telaşından derslerine çalışamayınca bütün sınavlardan kaldı.

TÜM DERSLERDEN KALDI
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, 12 Aralık'ta Negahan Kaşıkçı ile evlenmişti. Yıldız Teknik Üniversite'si Uluslararası İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Nagehan Şaşmaz, evlilik ve balayı nedeniyle derslerine çalışamadı. Bu yüzden final sınavlarına giremedi. Çiçeği burnunda gelin Nagehan Şaşmaz daha sonra girdiği bütünleme sınavlarında da başarılı olamadı. Nagehan Şaşmaz kaldığı tüm dersleri seneye bir daha okuyacak.

MALDİVLER'DE BALAYI YAPMIŞLARDI
12.12.12 tarihinde evlenen Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz, Hint Okyanusu'nda bin 200 adadan oluşan gözde turizm merkezlerinden Maldivler'de balayı yapmıştı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV