banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Radyocu Semih Koyuncu Albüm Çıkarıyor

Amasya’lı genç bir müzisyen ve radyocu Semih KOYUNCU albüm çıkarma hazırlığı yapıyor...

27 Ocak 2013 Pazar 18:13
Radyocu Semih Koyuncu Albüm Çıkarıyor
banner321
Radyocu Semih Koyuncu Albüm Çıkarıyor

Amasya’lı genç bir müzisyen ve radyocu Semih KOYUNCU albüm çıkarma hazırlığı yapıyor...

Radyoculuk mesleğinin yanında müzikle uğraşan Koyuncu, radyoculuk hakkındaki köşe yazılarıyla da bir çok haber, magazin sitesinde köşe yazıları ile ses getiriyor. Ayrıca Sosyal Sorumluluk konusunda da engellilerin moral hocalığını yapan Koyuncu yakında çıkaracağı müzik albümü ile ilgili çalışmalarına hız verdiğini belirtti. Özellikle Amasyalı’ların yakından tanıdığı ve ‘’SİTEM’’ adlı albümü ile Türk Halk Müziği dalında büyük beğeni kazanan Ufuk ALTUN’un kendisine destek verdiğini belirtti ve hem Ufuk Altun’dan hemde Amasyalı Şair Sami ASLAN’dan birer  parçayı da albümünde seslendireceğini ilk olarak sitemiz aracılığı ile duyuruyor.

Ortaya çıkacak albümde neler olacak diye sorduğumuzda Koyuncu, hem memleket sevdasını hem de yüreklere hitap eden parçaları seslendireceğini belirten Semih KOYUNCU’nun müzik direktörlüğünü başarılı sanatçı Ufuk ALTUN yapıyor.
Hem Semih KOYUNCU, hemde Ufuk ALTUN ile yaptığımız sohbet gerçek dostluğun ve birlikteliğin nasıl güzelliklere yelken açtığını gözler önüne serdi.. Özellikle Ufuk ALTUN’un ''memleket sevdalısı bütün yürekleri gönülden destekliyorum'', Özellikle Semih kardeşimin azmi ve hırsı benim onun başaracağına inancımı arttırıyor. Gerçekten mesleğine ve topluma karşı çok fedakar bir kardeşimiz. İnşaallah ona gerektiği katkıyı sağlamış olurum diye konuştu. Semih KOYUNCU ''çok özel ve güzel bir parça ile yakında Tv ekranlarında olacağım'' diyerek iddialı olduğunu işaret etti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV