banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Seda Sayan çılgına döndü!

Tv8 sabah kuşağında hafta içi her gün yayımlanan Seda Sayan’ın sunduğu ‘Seda Sultan’ bütün hızıyla sürüyor. Seda Sayan’ın bugünkü programına şarkıcı Hatice, Neslihan Kozanoğlu, yaşam koçu Sibel Üresin ve Ayhan Özcimbit katıldı.

23 Ekim 2012 Salı 17:48
Seda Sayan çılgına döndü!
banner312
Seda Sayan çılgına döndü!

Tv8 sabah kuşağında hafta içi her gün yayımlanan Seda Sayan’ın sunduğu ‘Seda Sultan’ bütün hızıyla sürüyor. Seda Sayan’ın bugünkü programına şarkıcı Hatice, Neslihan Kozanoğlu, yaşam koçu Sibel Üresin ve Ayhan Özcimbit katıldı.


Programa telefonla bağlanan Adnan Hoca’nın Kedicikler’inden Didem Ürer,‘Yüzünde nur yok’ diyen Sibel Üresin’e yanıt verdi.

Didem Ürer, ‘Hangi dini sıfatla bizi eleştiriyorsunuz? Siz de şarkıcının yanında oturuyorsunuz cehennemde yanacaksınız. Kendisi de programa göğüsleri dar bir kıyafetle gelmiş’ dedi.

Sibel Üresin de bu sözler üzerine ‘Kendi çirkinlikleri içinde boğulmalarını istiyorum. Adnan Hoca milyar kitap yazsa ne yazar? Birçok anne ve babanın günahını almış. ’ dedi.

Birbirinden güzel kızların ekranda boy gösterip Oktar karşısında sohbete eşlik etmeleri ortaya bir hayli ilginç görüntülerin çıkmasına neden oluyor.

Oktar ve güzellerinin sohbetleri şeklinde geçen programın en renkli anları ise çalınan müzikler eşliğinde tüm ekibin dans etmesi.

Programın güzelleri olarak anılan kızlar kendi Facebook ve Twitter sayfalarında da fotoğraflarını paylaşıyor. Tüm ekibin bir arada olduğu son paylaşım ise adeta sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

A9 kanalında gerçekleşen sohbetlerde birbirinden güzel kızlar eşliğinde dini sohbetler yapan Oktar’ın ekran önüne çıkardığı kızlar da en az kendisi kadar popüler olmaya başladı.

Seda Sayan da şarkıcılar cehenneme gidecek lafı üstüne, ‘O zamanda (peygamberin zamanında) şarkıcı mı vardı?’ dedi.

Paylaşımda tüm ekibin yer aldığı karenin altında ise “Canlarını, mallarını Allah yoluna adamış, kalpleri Allah’a tutku dolu aşkla bağlı, cesur, yiğit, Allah’tan başka hiçbir şeyden korkmayan, ruhları güzel, huyları güzel, canım kardeşlerimle” şeklinde bir açıklama yer alıyor.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV