banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Seda Sayan Ekranlara Rekor ücretle dönüyor

Sahneden televizyona 1998 yılında ‘Yetiş Bacım’ programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D’yle yeni bir program için anlaşma imzaladı.

06 Kasım 2013 Çarşamba 11:42
Seda Sayan Ekranlara Rekor ücretle dönüyor
banner263
Seda Sayan Ekranlara Rekor ücretle dönüyor
Seda Sayan, dudak uçuklatan ücretle geri dönüyor!
Sahneden televizyona 1998 yılında ‘Yetiş Bacım’ programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D’yle yeni bir program için anlaşma imzaladı.

Bugüne kadar yaptığı sabah kuşağı programlarıyla reytinglerde üst sırada yer alan ve kadınların vazgeçilmezi olan Seda Sayan, yeni bir yarışma formatıyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

GELİN VE KAYNANA YARIŞTIRACAK

Yıllarca ‘MediaCat’ ve ‘IPsos KMG’ işbirliğiyle gerçekleştirilen anketlerde ‘En güvenilir ünlü’ unvanına sahip olan Sayan. Bu kez ekranda gelin ve kaynanaları yarıştıracak. Öğlen kuşağında ekrana gelecek yarışma aralık ayının ortalarında seyirciyle buluşacak. Ünlü isimlerin, şarkıların, türkülerin olmayacağı programın yönetmenliğini ise Seda Sayan’ın yıllardır birlikte çalıştığı, “Dostum” dediği Ayşe Ersayın yapacak.

REKOR ÜCRETLE DÖNÜYOR

Format üzerinde son çalışmaların sürdüğü programın ismi ise henüz belli değil. Sayan’ın program için çok heyecanlı olduğu, ekibiyle çok sıkı bir şekilde çalıştığı ve dekordan çalışanlara kadar her detayla yakından ilgilendiği söyleniyor. Sekiz yıl program yaptığı Kanal D’den ayrıldığı dönem ayda 500 bin lira aldığı konuşulan Sayan’ın 600 bin lira ücretle, sözleşmeye imza atarak eski yuvasına döndüğü konuşuluyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV