banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Seda Sayan fena patladı!

Emine Çelik'in "Eşim beni terk edip Seda Sayan'la yaşamaya başladı" iddiasına eşi Erkan Çelik ve Seda Sayan'dan yanıt geldi.

09 Ocak 2012 Pazartesi 10:43
Seda Sayan fena patladı!
banner291
Seda Sayan fena patladı!
Emine Çelik'in "Eşim beni terk edip Seda Sayan'la yaşamaya başladı" iddiasına eşi Erkan Çelik ve Seda Sayan'dan yanıt geldi.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Twitter'da tanıştığı ve geçtiğimiz günlerde Astoria'da birlikte görüntülendiği Gaziantepli terzi Erkan Çelik'le (27) aşk yaşadığı iddiasıyla gündeme geldi. Emine Çelik, eşi Erkan Çelik'in kendisini terk edip Sayan'la beraber yaşamaya başladığını ileri sürdü. Seda Sayan ve Erkan Çelik ise iddiayı yalanladı. Çelik'le sadece arkadaş olduklarını belirten Sayan, şöyle konuştu: "İçine çekilmeye çalışıldığım bu çirkin polemiğe prim verecek değilim. Hayatıma Twitter yoluyla birçok insan girdi. Benim arkadaş canlısı, samimi biri olduğumu herkes bilir. Ben sevdiğim kişileri yanımda tatile bile götürüyorum. Benim adıma Twitter'da beste yapan, fan club'lar kuran bir sürü insan var. Erkan Çelik de onlardan biri. Twitter'daki konuşmalarımız da sıradan arkadaş konuşmaları. Eşinin iftiralarıyla durum bu noktaya geldi. Zaten boşanmak üzereler ama benim bu durumla hiçbir alakam yok."

Alkollü olduğu için arabasını kullandım

Erkan Çelik de müzikle ilgilendiğini, Seda Sayan'ın bu konuda kendisine yardımcı olduğunu söyledi: "Eşimle boşanma aşamasındayız ve bunları yaparak benden para alabilmeyi amaçlıyor. Seda Hanım'la Twitter'daki yazışmalarımız, kardeşçe ve dostça. Bundan ötesi zaten olamaz. Seda Hanım'ın öyle biri olmadığını zaman içinde ben de anladım. Ben yazdığım söz ve besteler için kendisinden yardım istedim, o da bana 'bakalım' dedi. Bana araba aldığı iddiası da yalan. Bir kere birlikte stüdyoya gittik. Orada alkol aldığı için benden arabasını kullanmamı rica etti, hepsi bu. Seda Hanım'dan bu olaylar için özür diliyorum. Ben Antep'te iyi bir aileye mensup biriyim. Bir arabaya muhtaç olacak bir insan değilim."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV