banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Serdar Ortaç Chloe'un oturma iznini paylaştı

Ünlü şarkıcı, bu sıralar ithal yengenin işleri ile meşgul.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 02:09
Serdar Ortaç Chloe'un oturma iznini paylaştı
banner312
Serdar Ortaç Chloe'un oturma iznini paylaştı
Ünlü şarkıcı, bu sıralar ithal yengenin işleri ile meşgul.
Serdar Ortaç (43) Mayıs 2012’de İrlandalı model Chloe Loughnan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa sürede Türkçe öğrenen ithal yenge çalışmaya başlamış; ‘Ben Burdan Atlarım’ı sunmuş, podyuma çıkmış ve Ortaköy’deki Sortie’nin içindeki Mori Sushi’nin işletmeciliğini yapmaya başlamıştı. Sunuculuktan 15, işletmecilikten 7, tanıtım mankenliğinden de 4 bin TL alan Chloe Loughnan’ın çalışma izni olmadığı ortaya çıktı.

Serdar Ortaç bu sorunu çözmek için çaba sarf edip hatırı sayılır dostlarından yardım isterken sarışın sevgilisinin oturma izninin de bittiği ve sadece 2 ayı kaldığı ifade ediliyordu. Bu haber üzerine Serdar Ortaç Twitter üzerinden Chloe'un oturma iznini paylaştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV