banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Serdar Ortaç: Coca Cola gibi formülü tutturdum

Serdar Ortaç diyor ki; "Coca Cola gibi formülü buldum." Hayır kızlarla ilgili bir açıklama değil..

13 Nisan 2012 Cuma 04:32
Serdar Ortaç: Coca Cola gibi formülü tutturdum
banner321
Serdar Ortaç: Coca Cola gibi formülü tutturdum
Serdar Ortaç diyor ki; "Coca Cola gibi formülü buldum." Hayır kızlarla ilgili bir açıklama değil..
Bugüne kadar sayısız güzelle adı anılan Serdar Ortaç, herkesi şaşırtan ilginç itiraflarda bulundu. Ortaç, yaşlılık sendromuna yakalandığını itiraf etti ve müziğiyle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi...
KENDİMİ YAŞLANMIŞ HİSSEDİYORUM

"Yaşım 40'ı geçti. Artık sahnede eskisi gibi zıplayıp oynayamıyorum. Hayata bakış açım da değişti. Eskisi gibi değilim; kendimi yaşlanmış ve ağırlaşmış hissediyorum. Hayatımda üç kez aşık oldum ama sonunu getiremedim. Bana çapkın diyorlar ama aslında çok yalnızım. Evlenip çocuk sahibi olamadığım için çok üzülüyorum.bYalnız ölmekten çok korkuyorum. Bir eşim ve çocuklarımın olmasını, onların yanında ölmeyi arzuluyorum.
COCA COLA GİBİ FORMÜLÜ BULDUM

Şarkılarımın hepsinin birbirine benzediğini, sürekli kendimi tekrarladığımı söylüyorlar. Ben, Coca Cola gibi formülü tutturdum ve insanlar bunu çok sevdi. Asla tarzımı değiştirmem, sevilen bir şeyden vazgeçmek saçmalık!"


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV