banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Serdar Ortaç: Evlenmeden çocuk bana ters

Serdar Ortaç, önceki gün sevgilisi Chloe'nin ultrason kağıtlarına bakarken görüntülendi

01 Mayıs 2013 Çarşamba 17:45
Serdar Ortaç: Evlenmeden çocuk bana ters
banner264
Serdar Ortaç: Evlenmeden çocuk bana ters
Serdar Ortaç, önceki gün sevgilisi Chloe'nin ultrason kağıtlarına bakarken görüntülendi
Serdar Ortaç, önceki gün Etiler'de bir arkadaşıyla yemek yiyen sevgilsi Chloe'nin yanına geldi. Yeni aldığı motosikletiyle mekana gelen Ortaç, Çağla Şikel ve Emre Altuğ çiftiyle karşılaştı. Ortaç, çiftin çocuklarıyla oynadıktan sonra sevgilisinin yanına gitti ve gider gitmez Chloe'nin gösterdiği ultrason kağıdına baktı.
CHOLE'NİN İSTEMESİNİ BEKLİYOR

Chloe'nin hamile olduğu haberlerini yalanlayan Serdar Ortaç, "Periyodik muayeneleri var. Doktora gitmiş. Olursa hemen söylerim. Çağla'yla Emre'yi gördüm. İki dakika sohbet ettim. İki dünya güzeli yavru. İnsanın içi gidiyor. Ama Chloe'nin daha yaşı küçük, bekliyorum. 'Ben tamam anne olacağım' diye karar vermesi lazım." dedi.
'BENİM ANLAYIŞIMA TERS'

Ortaç, gazetecilerin, "Chloe hamile kalsa evlenir misiniz?" sorusuna ise "Benim anlayışıma ve dinime ters. Evlenmeden çocuk yapmam" dedi. Chloe'ye din değiştirmesini istemediğini dile getiren Ortaç, "Hiç teklif etmedim. Bu dünyada her insan kardeşimdir felsefesi var. Dini, dili, ırkı hiç fark etmez. İnsan olması önemli" diye konuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV