banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Serdar Ortaç'tan enteresan sözler

Önceki gün yapımcı Erol Köse açıklamalarına göre, çok yakın bir zamanda Serdar Ortaç'ın müziği bırakacağını ve bırakması gerektiğinin altını çizmişti.

14 Ekim 2011 Cuma 12:07
Serdar Ortaç'tan enteresan sözler
banner322
Serdar Ortaç'tan enteresan sözler
Önceki gün yapımcı Erol Köse açıklamalarına göre, çok yakın bir zamanda Serdar Ortaç'ın müziği bırakacağını ve bırakması gerektiğinin altını çizmişti.
Serdar Ortaç dün gece Kuruçeşme'de bir balıkçı çıkışında görüntülendi. Ünlü şarkıcı oldukça yorgun ve bitkin gözüküyordu. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Tan'la yapmış olduğu düet için "Hep aynı sözler tekrarlanıyor" polemiği yer almıştı. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç şunları söyledi, "Ben şarkıyı beğendim zaten şarkı Tan'a ait beğendiğim içinde söyledim klipte de yer aldım gayet keyifli bir çalışma oldu."

BENİ EROL KÖSE'NİN FREKANSLARINA SOKMAYIN!

Önceki gün müzik yapımcısı Erol Köse, Serdar Ortaç için büyük iddialar ortaya atmış fazlaca yumuşadığını dile getirmişti. Ünlü popçu Ortaç, "Aman beni Erol Kösenin frekansına sokmayın Erol yani bu" dedi.

UMURUMDA DEĞİL!

Başarılı besteci Serdar Ortaç'a son günlerde gündemi meşgul eden Eurovision'a kim gitmeli sorusunu yöneltiyoruz. Yanıt biraz ilginç oluyor ünlü popçu Serdar Ortaç, "Umurumda değil, kim giderse gitsin beni bağlamaz abicim" dedi.

MÜZİĞİ BIRAKMIYORUM

Önceki gün yapımcı Erol Köse açıklamalarına göre, çok yakın bir zamanda Serdar Ortaç'ın müziği bırakacağını ve bırakması gerektiğinin altını çizmişti. Serdar Ortaç, "Yok abi ben müziksiz yaşayamam şimdilik bırakmam söz konusu değil. Ben zaten birinci falan olmak istemiyorum sadece huzur istiyorum" şeklinde konuştu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV