banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şimal Cemile Saraç'la Müzik ve Magazin

Şimal Cemile Saraç Büyük Haber’e Müzik ve Magazin dünyasını en önemlisi de kendi hayatını içtenlikle anlattı.

05 Temmuz 2013 Cuma 17:02
Şimal Cemile Saraç'la Müzik ve Magazin
banner263

Şimal Cemile Saraç'la Müzik ve Magazin

Şimal Cemile Saraç Büyük Haber’e Müzik ve Magazin dünyasını en önemlisi de kendi hayatını içtenlikle anlattı.


BH: Şimal Cemile Saraç Kimdir? Hayata iş dünyanıza bakışınız nelerdir?
 
SARAÇ : 1984 yılında Adana’ da dünya ya geldim. Müziğe çok küçük yaşta başladım bebekken ağlarken bile “inga inga” diyerek name yaparak ağlıyormuşum ve ailemde herkes müzikle ilgileniyor. Orta öğretim ve lise döneminde de bu müzik heyecanım devam etti birçok etkinlikte görev verildi.
Artık müzik vazgeçilmez oldu bulunduğum her ortamda şarkı söylemem istendi bunun yanı sıra gitar eğitimi de almaya başlamıştım. Hocalarım sesimin güzelliğini fark ettiklerinde gitar eğitimini yarıda bırakıp ses eğitimi dersleri ağırlık kazandı. Bir süre Şan Eğitimi ve nota-solfej eğitimleri aldım. Hocamın desteğiyle kendisinin yapmış olduğu bir müzik programında sunuculuk yapmaya başladım ve sonrasında Adana ‘da Çukurova televizyonunda kendim hazırlayıp sunduğum bir sinema programı sunmaya başladım. Birçok ünlü dizi ve sinema oyuncusu ile röportaj yaparak. İstanbul’a gelmek için çok teklifler almıştım ama henüz zamanı değildi kısmet bu zamanmış.


BH: Müzikle ilgili yaptığınız çalışmalar var mı?


SARAÇ :  Zaman zaman müzisyen olan kardeşim Cem Saraç ile birlikte şarkı söyleyip, besteler yapıp videolar kaydettik internette paylaştık. Çok sevildi ,çok paylaşıldı. Müzik adına hep bir şeyler yapmak istedim çünkü kendimi bulduğum tek yerdi...

BH: Müzik Eğitiminiz nedir?

SARAÇ: Ünlülerin birçoğuna şan eğitimi veren isim Ceylan Bozoğlu’yla tanışma şansını yakaladım. Kendisinin bana olan desteği çok büyük oldu. Ceylan Bozoğlu’ndan eğitim almak hem çok keyifli ve hem de inanılmaz gurur verici. Kendisi aynı zamanda hemşerim sayılır Mersin’li. Çok iyi anlaşıyoruz çok keyifli bir insan, inanıyorum ceylan hanımla çok güzel işler başaracağız.

BH: Magazin ve müzik diyince ne düşünüyorsunuz?

SARAÇ:  Müzik yanı sıra magazin dünyasında ünlülerle röportaj yaparak hızlı bir şekilde magazin dünyasına da girmiş olduğumu düşünüyorum. Kardeşim Cem Saraç’ın besteleriyle çok yakında piyasada bizi tanımayan kalmayacak.

BH: Şimal Cemile Saraç şuan neler yapıyor, hayata bakışınız nedir?

SARAÇ:  Şuan gelecek projeleri değerlendiriyor ve bir yandan da ünlülerle röportaj yapmaya devam ediyorum. Amacım dinleyicileri memnun edebilecek doğru islerde bulunmak tek amacım. Samimi duruşum, mükemmeliyetçiliğim ve en önemlisi müziğe ve sevenlerime saygım hep takdir edildi. Her zaman sunu ifade ederim "herkes tarafından sevilen yalan bir insan olmaktansa sevilmeyen doğru bir insan olmayı tercih ederim".

Güzel söyleşi için Şimal Cemile Saraç'a Teşekkür ediyor. Meslek Yaşamında başarılar diliyoruz.


Büyük Haber

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV