banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tarkan ile Pınar Dilek evlendi

Tarkan, 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile evlendi. 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı.

02 Mayıs 2016 Pazartesi 10:30
Tarkan ile Pınar Dilek evlendi
banner321
Foto galeriye git Tarkan ile Pınar Dilek evlendi
Tarkan, 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek ile evlendi. 40 kişinin katıldığı gecede, beş güvenlik görevlisi kuş uçurtmadı.

Ünlü sanatçı, uzun süredir birlikte olduğu gurbetçi sevgilisi Pınar Dilek ile aile arasında düzenlenen törenlele evlendi. Megastar'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı. Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

Dijital Baskı

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.

Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

Tabela

Konuklar, gazetecilerin görüntü almaması için araçlarına kapalı garajda bindi. Pınar Dilek ve ailesi, 35 plakalı minibüse binip evden ayrıldı. Dilek Ailesi'ni taşıyan araca eskort eşlik etti. Araç, The Grand Tarabya Hotel'e giden minibüsü takip eden gazetecilerin önüne kesip fotoğraf çekilmesini engellemeye çalıştı.

Tarkan, tüm misafirleri gittikten sonra ailesi ile bir saat daha geçirdi. Ailesiyle gecenin kritiğini yapan Tarkan; annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan'ı kapalı garajdan uğurladı. Audi A6 marka araç ile evden ayrılan Tevetoğlu Ailesi, gazetecilerin görüntü aldığı sırada kahkaha attı.




Dijital Baskı

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV