banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tatlıses davası olaylı başladı

Sanatçı İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıya ilişkin 9'u tutuklu 12 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması dün başladı.

26 Ocak 2012 Perşembe 12:01
Tatlıses davası olaylı başladı
banner291
Tatlıses davası olaylı başladı
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e silahlı saldırıya ilişkin 9'u tutuklu 12 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması dün başladı.

Tatlıses duruşmaya katılmadı. Sanık Abdurrahman Uçmak, 'İnancımıza göre savcı, polis, hakim Allah'ın üç sıfatını temsil eder. Allah da insanlara üç melek tahsis etmiştir. Bunlardan biri Azrail'dir' deyince Mahkeme Başkanı 'Dini şeyleri geç' uyarısında bulundu. Uçmak, 'Burada bir terör örgütü üyesi olarak yargılıyorsunuz beni. Savcı, saçma sapan bir iddianame hazırlamış. 11 aydır bu ülkeyi şerefsiz İbrahim Tatlıses yönetiyor' dedi. Mahkeme başkanı Uçmak'ı duruşmadan men etti. Tatlıses'in ağır şekilde yaralandığı 14 Mart 2011'de gerçekleşen saldırıya ilişkin iddianamede, Abdullah Uçmak, Ersin Altun, Yunus Ayık, Murat Alagöz, Cengiz Güney, Nazife Erdemir ve Ruşen Mahmutoğlu'nun, 'devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmaya yönelik fiilde bulunmak'' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması istendi.
Senin sütün bozuk!
İBRAHİM Tatlıses dün yazılı bir açıklama yaparak 'borç' iddialarına yanıt verdi. 'Devam eden ticari davalar dışında kimseye borcum yok' diyen Tatlıses, Erol Köse'ye de şöyle seslendi: Adamlığım senin gibi 5 bin tanesini satın alır. Benim akıl sağlığım gayet yerinde. Hep derim 'Kim ne yaparsa, sütüne göre yapar'. Senin de sütün bozuk!' diye yazdı.  

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV