banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

TÜRKİYE, adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNİ KONUŞACAK!!!

EBRU ŞALLI’DAN adL+CENGİZ ABAZOĞLU REVAN” İÇİN İDDİALI POZ!!!

01 Ekim 2013 Salı 12:45
TÜRKİYE, adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNİ KONUŞACAK!!!
banner304

TÜRKİYE, adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNİ KONUŞACAK!!!

EBRU ŞALLI’
DAN

adL+CENGİZ ABAZOĞLU REVAN” İÇİN

İDDİALI POZ!!!

TÜRKİYE, adL+CENGİZ ABAZOĞLU DEFİLESİNİ KONUŞACAK!!!

Her yıl muhteşem tasarımlarıyla fwi de moda severlerle buluşan adL+Cengiz Abazoğlu koleksiyonları, her yıl defileye çıkan sürpriz ünlü isimlerle şaşırtmaya devam ediyor…

İki çocuk annesi ünlü manken Ebru Şallı uzun bir aradan sonra adL+CENGİZ ABAZOĞLU tasarımı çok iddialı bir kıyafetle 8 Ekim Salı,

 yürekleri hoplatacak.

Ebru Şallı ”En son yine Cengiz’in defilesine çıkmıştım. Cengiz’in benim için yeri ayrı… adL ile ortaklığı uzun yıllardır devam ediyor. Bu ortaklığı çok başarılı buluyorum. Uzun zaman sonra podyumda Cengiz’le olmak çok güzel bende sabırsızlanıyorum. Bomba gibi geliyoruz” dedi.

 adL+CENGİZ ABAZOĞLU 2014 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

“REVAN” 8 EKİM’DE

MODANIN KALBİ

MERCEDES-BENZ FASHION WEEK ISTANBUL PRESENTED BY AMERICAN EXPRESS’DE

Güçlü ve stil sahibi marka adL ve başarılı modacı Cengiz Abazoğlu işbirliği, beşinci sezonunda da tüm görkemiyle, “Revan” koleksiyonuyla tarih yazmaya devam ediyor.

 

Modanın dünyaya açılan penceresi Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented By American Express’de 8 Ekim Salı saat 15.30’da gerçekleşecek  adL+Cengiz Abazoğlu “Revan defilesi  bütün zarafetiyle  moda tutkunlarını zaman yolculuğuna çıkarıyor.

 

7-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşek olan, Türk moda endüstrisinin buluşma noktası  Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Presented By American Express’de geçtiğimiz 3 yıl boyunca çok konuşulan ve büyük ilgi uyandıran koleksiyonların ardından, ünlü tasarımcı Abazoğlu’nun, adL in tasarladığı “Revan” 60 parçadan oluşuyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV