banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ünlülerden Gezi Parkı protestosuna destek

Taksim'de Gezi Parkı protestosuna ünlüler dünyasından da destek geldi

01 Haziran 2013 Cumartesi 16:45
Ünlülerden Gezi Parkı protestosuna destek
banner322
Ünlülerden Gezi Parkı protestosuna destek
Taksim'de Gezi Parkı protestosuna ünlüler dünyasından da destek geldi
Gezi Parkı'nda ağaçların kesilmesini protesto eden ve daha sonra polis müdahalesi ile karşılaşan göstericilere sanat dünyasından da destek geldi.

SANATÇILARDAN EYLEME DESTEK
Aralarında pop şarkıcısı Hande Yener ve Karadayı' dizisinin oyuncusu Rıza Kocaoğlu'nun da bulunduğu ünlüler Gezi Parkı protestosuna katılanlara destek verdi. Kimi Twitter'dan mesaj verirken kimi de soluğu Taksim'de aldı.
SLOGANLAR ATTILAR
Taksim'e giden Hande Yener sloganlar atarak gösteriye destek verirken, Rıza Kocaoğlu'nun atılan gazdan etkilendiği görüldü. Bir ara bulunduğu bölgeye biber gazı atılan Hande Yener, yürüyüşe geldiği arkadaşlarıyla birlikte bir süreliğine zor anlar yaşadı.
Öte yandan polisle göstericiler arasındaki çatışmalarda, polisin aşırı güç kullandığı gerekçesiyle Tarkan, Sezen Aksu ve Cem Yılmaz gibi ünlülerden de tepki mesajları gelmişti.
 




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV