banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ZAYIFLADILAR AMA TESTİ KEBABINA DAYANAMADILAR

9 ayda 40 kilo vererek gündeme gelen Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya ile yıllardır aldığı kilolardan 50 kilo vererek biraz olsun zayıflayan Okan Karacan, testi kebabına dayanamayıp rejimi bozdular.

07 Eylül 2013 Cumartesi 19:03
ZAYIFLADILAR AMA TESTİ KEBABINA DAYANAMADILAR
banner322

ZAYIFLADILAR AMA TESTİ KEBABINA DAYANAMADILAR

9 ayda 40 kilo vererek gündeme gelen Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya  ile yıllardır aldığı kilolardan 50 kilo vererek biraz olsun zayıflayan Okan Karacan, testi kebabına dayanamayıp  rejimi bozdular.

Aralarına Rus Gelin Tatyana'yı da alan DMY Grup Yönetim Kurulu Başkanı Duygu Meltem Yalçınkaya ile Okan Karacan, DMY Bodrum Evleri'ndeki  Restaurant'ta  kendileri için pişirilen 4 adet testi kebabı kırarak arkadaşlarıyla birlikte yediler.

Testi kebabı yüzünden rejimi bozan  Duygu Meltem Yalçınkaya ile Okan Karacan,''diyet yapmaktan uzun zamandır  kendimize ziyafet çekemedik.Testi kebabını da çok sevdiğimiz için bir defaya mahsus diyeti bozuk.Aldığımız kiloları yine vermeye devam edeceğiz''dediler.

Tahir YAMAN

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV