banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zeynep Beşerler Emir İçgören ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Zeynep Beşerler uzun süredir birlikte olduğu işadamı Emir İçgören ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

04 Ağustos 2013 Pazar 12:56
Zeynep Beşerler  Emir İçgören ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
banner263
25 bin TL’lik evlenme teklifi
Zeynep Beşerler uzun süredir birlikte olduğu işadamı Emir İçgören ile evlilik yolunda ilk adımı attı.


Birkaç gündür Bodrum’da tatilde olan ikiliden Emir İçgören sürpriz bir şekilde hazırladığı evlilik teklifini Bitez’deki Beyaz Beach’te yaptı. Yaklaşık bir senedir birlikte olan ikiliden Zeynep Beşerler’in doğum günü için tatil yeri olarak Bodrum’u seçtiler. Romantik sevgili Emir Bey doğum günü eğlencesinden iki gün sonra Beyaz Beach adlı mekanı kapatarak ultra lüks bir evlilik teklifi yaptı.
HABER GİRMEDEN EVLENMİŞ OLURUZ

Mekana teknesiyle gelen Emir İçgören ve Zeynep Beşerler mekanın duvarına İstanbul’dan getirttiği bir ekiple yaklaşık 15 metre genişliğinde alevli yazılarla ‘Benimle Evlenir misin?’ yazdırdı. Zeynep Beşerler bu sürpriz teklif sonrası gözyaşları içinde “Evet” dedi. Gazetecilerden bu özel günlerinde fotoğraf alınmamasını rica eden çifte düğün ne zaman sorusuna Emir Bey’in verdiği ” Siz bu haberi yapmadan biz düğünü yapmış oluruz” cevabı da şaşırtıcı oldu. Romantik sevgilinin bu evlenme teklifi ise damada yaklaşık 25 bin TL’ye mal oldu. Beyaz Beach’i yaklaşık 20 bin TL’ye kapatan işadamı diğer masraflar içinde yaklaşık 5 bin TL harcadı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV