banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bayram Geldi Siyaset Bitti!

18 Ağustos 2012, 21:05
Bayram Geldi Siyaset Bitti!

Bayram Geldi Siyaset Bitti!
Ramazan Bayramının gelmesi ile birlikte, Ramazanı, İftarları, Namazı, Niyazı, siyasi şov haline getirenlerin bayram sonrası neler yapacağını bekliyoruz bakalım. Asıl olan bakidir amma velâkin asıl olmak da bir asaletten geçiyor.


Şimdiler de Bayramlarda Tatilcilere gün oldu yani Bayram tatili biraz yazlık merkezlerde geçeceğe benziyor. Günler önceden, aylar önceden, rezervasyon yaptıranlar bile var. Fakat Ülkemizin içinde bulunduğu Dış ve İç siyasetin üst üste hararetlendiği şu günlerde BAYRAM biraz vasat bir sevince dönüşüyor. Terör Belası, Suriye, İran, Arakan, derken gelinde Bayram sevincini yaşayın.

PKK Terör örgütü binlerce cana kıysın,  Müslümanlar yakılsın yıkılsın, Hatta yetmedi Şehit Aileleri acı çekerken, Hüzünler bol iken Bayram sevinci buruk geçmez mi? Bu Ramazan İftarlarda bol bol dernekleri, vakıfları, belediyeleri, siyasetçileri, gördük geçirdik. Bu grupları YEREL SEÇİMLERE kadar artık fazla göremeyeceğiz. O yüzden yüzler değişebilir ama kişiler kişilikler aynı olacak.

Mesleğimiz gereği çok insanla tanışıyoruz ister istemez. Hani ilk aşamada bize laf atarlar gazeteci misin? evet denir. Sonra devam eder hangi gazete, gazete kimin… Sonra nezaketen bizden tepki gelir siz ne işle meşkulsünüz …… Dernek başkanıyım… Dernek Başkanlığı demek bir meslek! Herkes bir şeyin başkanı olmuş… Mesela bir çok sektör var Yönetim Kurulu Başkanları ile dolu. Ama kişinin iş hacminden dolayı yanında kendinden başka çalışanı yok. Bazen de sekreter, patronlar, ama kartvizitler de ……. Yönetim Kurulu Başkanı yazıyor. Neyin yönetimi neyin başkanı gülüp geçiyoruz.

Birde şimdi okuyucu soracak neden bunları yazıyorsunuz diye! Bayramın bu burukluğunda birazcık gülümseyin diye. Şimdi size birkaç örnek daha vereyim. Bazıları da yapmadığı işleri yaptım diyor. Hatta başka eski çalıştığı firmaların
hâlâ kartvizitleri ceplerinde geziyorlar. Komik olduğundan farklı gözükmeye çalışanların komik dünyaları işte…

Bakın son günlerde bir haber yaptık “ Yusuf UZUN Duymasın !” dedik ama gerçekten Başkan bu haberi duymamak da diretti demek haber doğru ki ses çıkmadı. Belediye personeli kendini müdür yaptı. O değil Belediye içinde çalışanlar bile müdür biliyor bu daha komik değil mi?
Şimdi Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve bu tür yalanlardan, dolanlardan, Allah'ın sizi ve Tüm İnsanlığı korumasını diliyorum Haydi Hayırlı Bayramlar…

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV