banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bir Karaalioğlu faciası daha

Star gazetesine geldiği günden beri uzman ve işini bilen muhabirleri öğütmekle ünlenen Mustafa Karaalioğlu'nun aldığı personelin mesleki cehaleti sırıtıyor.

07 Haziran 2011 Salı 21:55
Bir Karaalioğlu faciası daha
banner266
Bir Karaalioğlu faciası daha
Star gazetesine geldiği günden beri uzman ve işini bilen muhabirleri öğütmekle ünlenen Mustafa Karaalioğlu'nun aldığı personelin mesleki cehaleti sırıtıyor. Urfa'da BDP'lilerin CHP'ye özenerek zorla okuttukları Kürtçe Ezan için il başkanı ile konuşan star muhabiri öyle bir hata yaptı ki... dinleyenler 'Karaalioğlu'na layık' dediler.
Cevheri Güven, bugün gazetecilikteki ustalığını konuşturdu ve Türkiye'nin gündemini oluşturdu. BDP'nin Suruç'ta Kürtçe Ezan okuttuğunu ortaya çıkardı.
Ancak BDP Urfa İl Başkanı bu haberi yalanladı. Fakat Star gazetesinin muhabirleri "fikri takip" amacı ile BDP URfa İl Başkanı Müslüm Kaplan bu faşist uygulamayı itiraf etti ve bundan sonra ANA DİLDE İBADET'i devam ettireceklerini söyledi.
İMAM, CEMAAT YÖNETMENİ OLDU!
Buraya kadar her şey normal bir habercilik işi idi. ANcak konuşmanın sonlarında Mustafa Karaalioğlu'nun muhabiri öyle bir söz söylüyor ki, bırak'ın İslam'dan az biraz haberdar olan, zerre kadar dini bilgiye sahip olan hiç kimse o faceaati gerçekleştiremezdi.
Karaalioğlu'nun muhabiri BDP il Başkanı'na yu soruyu soruyo, "yeyi yöneten mi okuyor, cemaati yöneten imam mı okuyor" diye soruyor.
Star Muhabiri'nin cami, cemaat ve imam hakkındaki bu cehaleti, ses kaydını dinleyen bütün gazeteciler arasında gülme konusu olurken, Mustafa Karaalioğlu'nun Türkiye'nin marka gazetelerinden olan STAR gazetesine ne hale getirdiği açısıdan ibretlik bir hal.
BAŞBAKAN UÇAĞINA ALMIYORDU
Star gazzetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, Star Medya Grubu CEO'su ve Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve getirildi. Ancak başarısızlığından dolayı CEO'luk ve birçok yetkisi elinden alındı. Buna rağmen istifa etmedi. Bu durumdan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Karaalioğlu'nu seçim sathi mayiline kadar uçağına almadı.
Yaşanan süreçte Karaalioğlu, Başbakan ile görüşebilmek için ismi bizde saklı bir çok hatırı sayılır insanı devreye koydu ancak Başbakan hiç bir şekilde görüşmeyi kabul etmedi.
Başbakan Erdoğan'ın kesin bir şekilde red etmesine rağmen karaalioğlunun görevinden istifa etmemesi herkesi şaşırtmıştı.
cafemedya.com-ÖZEL-
http://www.cafemedya.com/medya/bir-karaalioglu-faciasi-daha-h217.html

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV