banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyük Usta Kemal SUNAL, Bahar ÖZTAN’ın dilinden Radyo’da Anıldı.

Türk Sinemasının Gamzeli Güzel lakaplı başarılı ve hanımefendi sanatçısı Bahar ÖZTAN katılmış olduğu bir radyo programında sevenlerine hem Kemal SUNAL’ı anlattı hem de sağlıklı yaşamın ipuçlarını verdi.

08 Kasım 2016 Salı 13:56
Büyük Usta Kemal SUNAL, Bahar ÖZTAN’ın dilinden Radyo’da Anıldı.
banner267
Büyük Usta Kemal SUNAL, Bahar ÖZTAN’ın dilinden Radyo’da Anıldı.

Türk Sinemasının Gamzeli Güzel lakaplı başarılı ve hanımefendi sanatçısı Bahar ÖZTAN katılmış olduğu bir radyo programında sevenlerine hem Kemal SUNAL’ı anlattı hem de sağlıklı yaşamın ipuçlarını verdi.

Türk sinemasında 100’lerce filme imza atan gamzeli güzel Bahar ÖZTAN  engellilere yönelik olarak hazırlanan ve farklı bir program olarak adından söz ettiren Müslüm SÖYLER’le Başka Açıdan’a katıldı. Programda genelde konu sinema olsa da, sanatçının son bir yıldır sağlık konusunda yaşadığı sıkıntılar da dile getirildi. Sinemada bir çok filmde rol aldığı Kemal SUNAL’ın 72.yaş günü dolayısıyla katıldığı anma etkinliğinin ardından programa gelmesi nedeniyle, Hababam Sınıfı oyuncusu Teoman Ayık ile canlı yayında komedinin ustası Kemal SUNAL’a da  yer verildi.

Kemal Sunal ile yaşadığı anıları anlatan Öztan , anma etkinliğinden de bahsederek program dinleyicilerine bu konuyu iletmiş oldu. Ve asıl konu olan sağlık konusuna gelince , özellikle hastalığının ismini kullanmadan tedavisinin devam ettiğini ve her gün daha iyiye gittiğini anlatırken sevenlerinin dua ve iyi niyetlerinin rolünü de hatırlattı. İnsanların ilgi ve alakalarının kendisini yorup yormadığı sorusuna , ‘’ sevenlerimin ilgi ve alakaları bana güç verdi’’ diye konuştu. Özellikle sağlık konusunda kelimelerin altının çizilmesi gerektiğini hatırlatan Öztan, mutlaka her yıl olmasa da iki yılda bir check upyaptırılması gerekir dedi.

Son zamanlarda ülkemizde ve Ortadoğu’da yaşanan olaylara da dikkat çeken Öztan, ülkemiz cennet gibi, güzelliklerini çekemeyenler maalesef bu güzelliği yok etmek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Bu konuda bizlere düşen görev birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirip bu ülkeyi bölmeye çalışanlara fırsat vermemek olacaktır diye konuştu. Biz bayrağımız ve vatanımız için varız, bu değerleri kaybedersek yaşamın bir anlamı olmayacağı gibi yaşayacak yerimiz de olmaz dedi.

Programa canlı telefon bağlantısı ile katılan sanatçı Tuğba Hatun sanatçı Bahar Öztan’a geçmiş olsun dileklerini sunarak  kendisinden bir sanat müziği albümü çıkaracağı duyumundan bahsedince, Öztan, evet öyle bir durum var inşallah bakalım ilerleyen zamanda olur  belki dedi ve bir sanat müziği eserini canlı canlı dinleyicilere okudu.

Program sonuna doğru Hababam Sınıfı oyuncularından Teoman Ayık ve bir başka oyuncu  Muammer Erdemir Kemal Sunal’ın kişiliği ve ve Türk sinemasına kazandırdıkları konusunda dinleyicilere bilgiler verdiler.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV