banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gazeteci Dursun Boran'ın Babası Vefat Etti

Ali Rıza Boran VEFAT ETTİ . Gazeteci Dursun Boran'ın babası 84 yaşında ki Ali Rıza Boran, kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle kaldırıldığı yoğun bakımda kurtarılamadı. Bugün 03.30 da hakkın rahmetine kavuştu. Alirıza Boran solunum cihazına bağlı olarak yaklaşık 1 aydır tedavi görüyordu.

21 Kasım 2013 Perşembe 21:12
Gazeteci Dursun Boran'ın Babası Vefat Etti
banner264
Gazeteci Dursun Boran'ın Babası Vefat Etti

Ali Rıza Boran VEFAT ETTİ . Gazeteci Dursun Boran'ın babası 84 yaşında ki Ali Rıza Boran, kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle kaldırıldığı yoğun bakımda kurtarılamadı. Bugün 03.30 da hakkın rahmetine kavuştu.
Alirıza Boran solunum cihazına bağlı olarak yaklaşık 1 aydır tedavi görüyordu.

Gazeteci Dursun Boran'ın babası 84 yaşında ki Ali Rıza Boran, kalp ve böbrek yetmezliği sebebiyle kaldırıldığı yoğun bakımda kurtarılamadı. Bugün 03.30 da hakkın rahmetine kavuştu.
Alirıza Boran solunum cihazına bağlı olarak yaklaşık 1 aydır tedavi görüyordu.

Malatya SSK ( Sosyal Sigortalar Kurumu ) yeni adı SGK dan memur olarak emekli olan Boran 3 kız, 3 erkek toplam 6 çocuk babası. 7 torun sahibi olan A.Rıza Boran 12 Haziran 2011 milletvekili genel seçimlerinde beyin kanaması geçirip, yatalak hasta olmasına rağmen, ambulans ve çocuklarının yardımıyla sandığa gidip oyunu kullanmış İHA da bunu haber yapmıştı.

1.1.1929 DOĞUMLU Boran.  10 sene evvel İstanbul da Prof. Dr. Bingür Sönmez ve ekibince kalp ameliyatı olmuştu. Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi yoğun bakımda vefat eden Boran ın cenazesi 19.11.2013 Salı günü öğlen namazına müteakip Malatya da toprağa verilecek.
Malatya da 2011 milletvekili seçimlerinde aday olan Dursun Boran, bir haftadır babasının başucunda dua ediyordu. Cenaze namazına çok sayıda siyasetci, işadamı, gazetecinin katılacağı öğrenildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV