banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gurbetçilerimiz İçin Artık 'Kein Problem'

Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşının, iş adamının, ihracatçının karşılaştığı sorunlara merhem olmaya ada, yeni bir program geliyor.

01 Ağustos 2012 Çarşamba 06:38
Gurbetçilerimiz İçin Artık 'Kein Problem'
banner321
Dursun Boran Euro D 'ye program yapacak   

Gurbetçilerimiz İçin Artık 'Kein Problem'

Almanca manası " KEİN PROBLEM " Türkçesi Problem yok! Anamında ki programın adı da ilginç. Haftada bir 30 dakika yayını planlanıyor.

Star TV de uzun seneler Protokol Müdürlüğü, Kanal D haber merkezi'nde özel haberler muhabirliği yapan, Anadolu Ajansı ( A.A ) da muhabirlik yaptığı 1980-1983 de 2 özel haber ödülü alan Dursun Boran, Euro D de program yapmnak için teklif verdi.

30 senelik gazeteci Dursun Boran konuya dair Doğan Yayın Holding Yönetim Kurulu CEO  (Chief Executive Officer ) su M. Ali Yalçındağ 'dan randevu talep etti. Başbakanlık tarafından verilen devamlı basın kartı sahibi Dursun Boran, Star TV'de Protokol Müdürü olduğu zamanda, çok sayıda haber ve magazin programının danışmanlığını yaptı. Boran geçen hafta Hürriyetin üst düzey idarecileriyle görüşmeler yaptı.

Boran televizyonlarda görev yaparken, haberx, haber3.com, türkiye haber ajansı.com gibi haber sitelerinde ayrıca senelerce köşe yazıları yazdı. Halen google arama motorunda bir milyon civarında hakkında haber ve yazıları olan Boran 23 ve 24. dönem milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den milletvekili a. adayı olmuştu. Boran eski Milli Eğitim Bakanı Metin Emiroğlu'na Anap döneminde danışmanlık yaptı.

AVRUPALI TÜRKLERİN PROBLEMLERİNİ MASAYA YATIRACAK.

Kanal D nin yan kuruluşu olan Euro D uydudan yayın yapıyor, Avrupa Birliğine üye bütün devletlerde, balkanlarda milyonlarca kişi tarafından seyrediliyor. Almanca " KEİN PROBLEM " Problem yok! Anlamında ki haber aktuel programda yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşının, iş adamlarının, ihracatcıların, SGK, Gümrükler, Konsolosluklar, eğitim, hukuki vs. problemlerine uzman kişilerce çare bulunacak. Beklentileri devlet kurumlarına duyurulacak.

İlgili bakanlıklara intikali sağlanacak vatandaşların problemlerine, bürokratik formaliteler aşılarak çare bulunacak. Program Almanya'nın Frankfurt şehrinde Hürriyet- Kanal D binası ile Türkiye'de ki Kanal D stünyolarında çekilecek. Programda çeşitli haber sitelerinin genel yayın müdürleri, emekli ünlü hukukcular, bürokratlar danışmanlık yapacak.
Boran'ın haftada bir Avrupa Hürriyet'de köşe yazısı yazmak, özel haberler yapmak istediğide öğrenildi.

Resim'de: Frankfurt Hürriyet binası ve Dursun Boran görülüyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sALİHA Yapkuöz İzmir 12 yıl önce yorumlandı

      Boran'ın programının başarılı olacağından herkes gibi bende eminim. İnşallah olur ve gurbetcilerin yüzlerce melesesi çözülür. Adı da güzel " Kein Problem " Hem Alman, hem Türk ismi.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV