banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Habertürk Balçiçek İlter'in yazılarını sonlandırdı

Balçiçek İlter'den yazılarının çıkmamasıyla ilgili sitemkar mesaj

02 Mart 2013 Cumartesi 23:01
Habertürk Balçiçek İlter'in yazılarını sonlandırdı
banner265
Habertürk Balçiçek İlter'in yazılarını sonlandırdı
Balçiçek İlter'den yazılarının çıkmamasıyla ilgili sitemkar mesaj
Deneyimli gazeteci Balçiçek İlter, Habertürk gazetesinde yazılarının çıkmamasıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Yapmış olduğu başarılı röportajlarla önce Sabah gazetesinde kariyerinin zirvesine çıkan Balçiçek İler, daha sonra Habertürk gazetesine transfer olmuştu. Aynı zamanda Habertürk televizyonunda 'Söz Sende' programını da yapan deneyimli gazeteci, son günlerde gazetede yazılarının çıkmamasına açıklık getirdi.

"NE DİYEBİLİRİM ARKADAŞLAR"
Konuyla ilgili Twitter hesabından sitemkar bir açıklama yapan İlter, "28 şubat itibariyle gazete habertürk'teki yazılarım sonlandırılmıştır. Soranlara,yorum isteyenlere sevgilerimle:) ne diyebilirim arkadaşlar?" ifadelerine yer verdi.

CİNER'İN KIZIM DEDİĞİ İSİMDİ
Kurulduğu günden bu yana Gazete Habertürk'te görev yapan İlter aynı zamanda Habertürk TV 'de Karşıt Görüş, Söz Sende ve Memleketin Hali isimli programları hazırlayıp sunuyor. Balçiçek İlter, Turgay Ciner'in kızı gibi sevdiği bir isim olarak biliniyordu.

Gazete Habertürk'te Magazin Müdürü ve TV eleştirmeni Memet Güler, köşe yazarları Pakize Suda ve İsmet Özkul'la başlayan işten çıkartmalara bir isim daha eklendi.

HABERTÜRK'TEKİ AYRILIKLARIN PERDE ARKASI
İlk ciddi görevden alma Ankara'da yaşanmıştı. 2012 yılı Ekim ayında Habertürk Gazetesi Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya görevden alınmıştı.

Başbakan Erdoğan'ın Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programına katılması Ciner Grubu bünyesindeki medya organlarındaki değişimin miladı oldu.

Medya kulislerine göre Habertürk Gazetesi ve televizyonunda hükümete muhalif isimlerden oluşan bir liste var ve bu listedeki isimler tek tek kanaldan ve gazeteden gönderilecek. Hükümetle yeni dönemde sorunsuz bir ilişki yaşamak isteyen Ciner Grubu'nun yeni yayın döneminde de daha dikkatli bir çizgi izleyeceği ileri sürülüyor
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV