banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Laf Olsun Torba Dolsun!

28 Nisan 2012, 12:13
Laf Olsun Torba Dolsun!

Laf Olsun Torba Dolsun!

Gülmekle  geçiyor iş vakitlerimiz nasıl mı?
Sosyal medya ortamı içerisinde biz de Büyük Haber olarak facebook, twitter, friendfeed,vb. ortamlarda gruplar, sayfalarla, haber paylaşım ağları kuruyoruz. Bazen de gruplardan elektronik posta ortamında milyonlarca kişiye ulaşıyoruz. Bu böyle oluncada eleştiri hakkı daha fazla oluyor. Bunlarıda görünce aslında onure oluyoruz. Çünkü yaptığımız işte eleştiri bizi en iyi kaliteye ulaştıran  etken oluyor.

Nelere Gülüyorsun diyeceksiniz? Evet açıklıyorum hemen sıkmadan laf canbazlığı yapmadan. Bazıları haberi dahi okumadan resme bakarak yorum yapıyor. Bazılarıda haberlerin altında ki yorumlara bakarak nabız tutuyor ve söylenmedik lafları söylenmiş gibi algılıyor. Bazılarıda sulandırma politikaları ile yola çıkıyor ki bu çok fazla olur özlelliklede aynı meslek gruplarında görünür. Yani bazıları Laf olsun Torba Dolsun! Diye sırf yazmış olmuş biliyorumlarda yazar.

Şimdi düşünsenize o kadar yoğun iş temposu arasında birde bu mesajlar için işine girince gülmeler, kahkahalar havada uçuşuyor.

Yolsuzluğa bulaşmış tipler bile yorum yapar durumda sağa, sola, laf atıyor. Demezler mi kardeşim bu kadar serveti oturduğun yerde nasıl buldun diye! Denmiyor işte dense zaten bunları yazmazdık. Yargının kalemi kırması için biraz zaman gerekiyor. Zaman gerekince de uzun zamanlar zaman aşımlarını doğuruyor. Birde eskiler, baskılar, organize işler, devrede olunca, değme uzayan işlerin keyfine. Evraklar dahi tamamlanmadan zaman aşımından gümlüyor olaylar.

Şimdi size bir müjde vereyim zaman aşımı ya kalkarsa!

İşte olay burda bitiyor. Yani zaman aşımları olmasa bence Adalet bakanlığına çok iş düşer. Birde yeni ceza evleri yapılması gündeme gelir. Elimizi attığımız her haberde bir kokuşmuşluk, bir darbe günlükleri çıkıveriyor. Yani bence 28 Şubat, ergenekon, derken sıra yolsuzluk, soysuzluk, yapanların bu millete attıkları darbelere sıra gelsin. Törörle mücadele edenler,  Darbelerle mücadele edenler, Haksızlıklarla mücadele edenler, gelin birde Şu YOLSUZLUK yapan SOYSUZLUK yapanlarla bir uğraşın hukuk önünde cezalarını çekmelerini sağlayın. Evet bu yazıdan Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ‘a seslenmesem olmaz dı Başbakanım Darbeciler cezasını elbet yargı tarafından bulacak. Peki YOLSUZLUK, SOYSUZLUK, Yaparak halkın malını mülkünü darbeci şekilde iç eden, servet edinen, mal varlığını başkalarının üstüne yaparak gizleyen, sizlerin adını kullanarak geçinen, yargı, üyelerine mal peşkeş edenlerde YARGILANACAK MI? Bu sorumu danışmanlarınız bize böyle bir bilgi gelmedi diye de es geçebilirler. Bu yazı hiç değilse tarih de yerini alacak duymadık görmedik denmeyecek...

Yazıyı Bimer aracılığı ile  başbakanlık email adresinize elektronik posta ile ulaştıracağız.
Yolsuzluk yapan  Yolsuzluk Darbecilerine de sıra gelmesi dileğimizle...

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • samet 12 yıl önce yorumlandı

      mallarını dahi kendi üzerlerine yapamıyorlar yazıkki yazık acıyorum insanlıktan çıkmışlara

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV