banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Lobiler Fobiler…

10 Haziran 2013, 12:26
Lobiler Fobiler…

Lobiler Fobiler…


Evet, günlerdir Yurt gündemi ve Uluslararası gündemimizde Taksim Gezi Parkı olayları ile manşetlerimiz doldu taştı. Bunlar olurken bir de tam komedi açıklamaları duydukça saatlerce güldüm hatta arkadaşlarla da bunların esprisini yaparak bol bol güldük.

LOBİLER

Başbakan yatıyor kalkıyor faiz lobileri diyor.  Fakat bu faiz lobisi lafı da kendisi ile çeliştiğini gösterir oldu. Başbakana sormak istiyorum şimdi “Paramız mı var ki faiz lobimiz olsun”  kızmıştır şimdi başbakanımız ve partilileri. Günlerdir aylardır yıllardır basın özgürlüğümüze saygı göstermeden ötelediniz. Biz yazmaktan yılmadık hatta ve hatta Parti ayrımı yapmadan yolsuzlukları, yapılan zulümleri her zaman manşete taşıdık.

FOBİLER

Başbakanın mitinglerinden çıkardığımda şu. SMS hareketi ile başlayan AK PARTİ toplantıları olarak görüyorum neden derseniz. Beylikdüzü’nde bile bu mitinglerden daha çok kişi vardı. Hatta bu insanlar sms’lerle de toplanmamıştı. Özgürlük çığlıkları ile meydanlara Bebekleri, çocukları, aileleri ile bayrakları ile inmişlerdi. Mesleğim gereği kimin hangi partili olduğunu az çok bilecek deneyime sahibim Ak partilisi, CHP’lisi, MHP’lisi, ve diğer partililer sağ,sol, demeden sokaklara Hükümet İstifa diye inmişti…

Lobiler ve Fobilerden neler çıkartıyoruz biraz bunu açalım ki vatandaşlarımızda bu lobilerin ve fobilerin kim olduğunu öğrensin. Lobilerin olduğu doğru bunu inkar etmek aşikar olur. Size ihale lobisi, adamcılık lobisi, din istismar lobisi, hatta ve hatta adam sendecilik lobisi yapanları bu millet görüyor nasıl mı? Belediyelere iş için gidenlere Ak partili belediyelerde git Ak Parti teşkilatımıza üye ol hemen bakalım CV’ne denmedi mi  insanlar CV’lerine değil de üyeliklerine bakılarak ayıklanmadı mı.? Hani pozitif ayrımcılık yapıldı yani anayasada pozitif ayrımcılık yapmak suç değil mi? İnsanları ayırıp ötekileştirip bizden olmayan ölsün havasına soktular. Sokaklarda bunları daha farklı ifadelerle anlatanları da gördük duyduk biliyoruz.

Şimdi bu lobiler ihale alamayacağız, rant kesilecek telaşına düştüler ve vatan elden gidiyor edaları ile saldırıyorlar sosyal ağlarda. Vatan’ın elden gittiği yok elden giden sizin rantlarınız çıkarlarınız. İşin en komik tarafı ise Camii de içkiler içildi diyen kitle. Neymiş Hükümet olmasa Kur-an okunmazmış, namaz kılınmazmış, çok gülüyoruz utanmasalar dini bile ne hallere getireceklerde. Allah’tan  karşılarında bilgilerimizle İKRA edin diyerek sosyal ağlarda bu aymaz, kendini bilmezlere az çok dilimiz döndüğünce cevap verdik.

Yazıma şu anki olan olaylara güzel bir ifade katacak bir ayrıntı ile son verirken; sokaklara dökülen Lobileri ve Fobileri olmayan TÜRK halkına bizlere birlik ve beraberliklerini gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

BAŞTAKİLERİN DURUMU

Ve meselullezîne keferû ke meselillezî yen’ıku bi mâ lâ yesmeû illâ duâen ve nidââ(nidâen), summun bukmun umyun fe hum lâ ya’kılûn(ya’kılûne).

 

Ve o inkâr edenlerin (kâfirlerin) hali, haykırması sebebiyle bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyen (anlamayan) kimsenin durumu gibidir. (Onlar) sağır, dilsiz ve kördürler. Bu yüzden onlar akıl edemezler (idrak edemezler).

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV