banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

NTV'de büyük protesto

Gezi Parkı protestoları sırasındaki yayın politikası nedeniyle eleştirilen NTV'ye eylemcilerin tepkisi bugün de devam ediyor.

03 Haziran 2013 Pazartesi 16:56
NTV'de büyük protesto
banner291
NTV'de büyük protesto
Gezi Parkı protestoları sırasındaki yayın politikası nedeniyle eleştirilen NTV'ye eylemcilerin tepkisi bugün de devam ediyor. Daha önce Taksim Meydanı'ndaki canlı yayın aracı yıkılan NTV'nin Maslak'taki merkezi çevresinde binlerce kişi gösteri yapıyor.
Medyanın Gezi olaylarındaki yayın politikasını protesto eden kitle kanal yönetiminden açıklama beklerken çalışanların da endişeli bekleyişi sürüyor.
NTV, protestolardan sonra Gezi olaylarını canlı vermeye başladı. Haber bülteninde binanın önündeki protesto görüntülerini ekrana getirerek özeleştiri yaptı.
NTVspor spikerlerinden İsmail Şenol da twitter'dan bu fotoğrafı paylaşarak, 'İçerden durum böyle. Gayet medeni bir protesto' ifadelerini kullandı.

Protestocular binanın kapısına 200 liralık bir banknot yapıştırarak 'Satılmış medya istemiyoruz' ve ' Canlı yayın kaç para' diye bağırarak tepkilerini dile getirdi.

NTV Ceo'su Cem Aydın, bina önünde toplanan protestocularla sohbet etti.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV