banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Oğuz Haksever'e Tepki

NTV’de Taksim Gezi olaylarını konuklarıyla tartışan Oğuz Haksever, haberciliğiyle çok tepki topladı. Twitter’da bir anda en çok konuşulan konulardan biri oldu.

12 Haziran 2013 Çarşamba 14:26
Oğuz Haksever'e Tepki
banner312
Oğuz Haksever'e Tepki

NTV’de Taksim Gezi olaylarını konuklarıyla tartışan Oğuz Haksever, haberciliğiyle çok tepki topladı. Twitter’da bir anda en çok konuşulan konulardan biri oldu.

“Birçok kanal doğruyu söylemiyor. Gelişmeleri CNN’den seyrediyoruz” eleştirisini, “onlar da Amerikan savaşını doğru vermedi” diyerek savuşturmaya çalıştı.

NTV’nin sunucusu Oğuz Haksever, dün akşam canlı yayın konuklarıyla, Taksim Gezi Parkı’ndaki son gelişmeleri tartıştı. Haksever, dün sabah saatlerinde Taksim Meydanı’na çıkarma yapan binlerce polisin, bu sabah erken saatlere kadar süren eylemcilere dönük saldırılarını savunmak için elinden geleni yaptı.

Canlı yayın konuğu İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi Fatmagül Berktay’ın, “Şu an çok endişeliyim. Bizim öğrencilerimiz, evlatlarımız, bu ülkenin en sorumlu yurttaşları orada. Maalesef ben sayın valinin ‘sevgili yavrularım’ sözlerine inanmıyorum. Gördük, Gezi Parkı’nın içine müdahale var” sözlerine “Polis Gezi Parkı’na girmedi, orada ateş var ve birileri de o ateşi besliyor” diyerek polisi savunmaya çalıştı. Ancak, polis, Haksever’in sunduğu programın başlama saatine kadar defalarca Gezi Parkı’na gaz bombalarıyla saldırmıştı.

“Doğruyu söylüyoruz” diyemedi

Berktay’ın, “Gezi parkı için CNN Internatioal seyrediyoruz. Hiçbir kanal doğruyu söylemiyor” sözü üzerine ise Haksever, “Hayır, biz doğruları söylüyoruz” diyemezken, “CNN International çok doğru söyler. Amerikan savaşında olduğu gibi değil mi” ifadelerini kullandı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV