banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Oylaya oylaya

29 Mart 2014, 20:23
Oylaya oylaya

Oylaya oylaya

Seçim gündemi bitti artık gözler sandıklara çevrildi ve sandıklardan çıkacak oylar bu ülkenin kaderini belirleyecek.

Aman benim oyum mu kaderi belirleyecek demeyin. Her oy bir güç olarak geri dönüyor, nasıl mı? Geçmişte sandıklara gitmeyen halk istenmeyen yöneticilerin yıllarca bizleri yönetmesine neden oldu. Şimdi uyanma vakti...

 

Evet bu seçimlerde kıran kırana bir oylama olacak İstanbul'da Sarıgül rüzgarı, Ankara'da Mahsur Yavaş Fırtınası seçimlere darbe vuracak gibi. Yıllar önce seçimlerde çok elektrik kesintileri yaşanırdı bakalım bu seçimlerde de okullarda, Adliyelerde, YSK bünyesinde olan yerlerde kesintiler olacak mı? Bence olacak çünkü oturduğum Adnan Kahveci Mahallesi Beylikdüzü’nde 1 haftadır sürekli gün içinde 3 veya 4 defa kesintiler prova edildi. Bunları kim neden yapar bilmiyorum ama bildiğim tek gerçek bu seçim sağlıklı bir ortamında olmasını diliyorum.

 

Yeni Türkiye

Eğer seçimlerde oylamalar düzgün sürerse, Haksızlıklar olmazsa seçim adil olacaktır. Görüşümü 1 aydır sürekli soruyorlar bende onlara hepsi aynı diyorum. Şimdi söylüyorum Biz gezi gençliği değilmiyiz, Biz Çapulcu değilmiyiz. Çapulcu olduk diye fişlenmedik mi hatta ak partili bir çok kişi facebook hesaplarımı görmemek için kapatmadılar mı? Kısacası çok ta umurumda bize kimse ALO ADNAN demedi yani karnımız tok demek ki neyse gazetecilere çok suçlamalar yapılır bizde bunlara açığız ama dediğim şudur. Siz siz olunda HUKUK KARŞISINDA savaşın Hukukun Üstünlüğüne güvenin derim.

 

Yeni Türkiye kavramı aslında bir süreç yeni demeyelim KÖKLÜ TÜRKİYE demek daha iyi neden mi zaten bu ülke bizim yenisi, eskisi yok he şu var Hükümet döneminde birçok yenilikleri gördük bunlardan en önemlisi de çağ atladık nasıl mı? Anne ve babalarımız paralarını yastık altında saklarlardı bizler onlar gibi küçük küçük para biriktirmeye ama birikmediğine şahit olmuşuzdur. Bu arkadaşlar çağ atlattı bize yastık altından çıktı paracıklar ayakkabı kutucuklarına girdi bu bir çağ atlama değil mi?

 

Adil Seçim Olsun!

Neyse bunu neden anlattım öylesine sizler zaten neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. O yüzden sizlere akıldı, fikirdi vermeye gerek yok sadece tek temennim seçim adil olsun.

Kısacası ne olursa olsun seçimlerde vatana, millete, hayır sağlayacak insanlar yönetime gelsin diyorum...

Hadi bakalım Türkiye sandık başına Oylaya Oylaya gelin çocuklar Oylaya oylaya seçin çocuklar...

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV