banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Reuters'ın Mustafa Sarıgül analizi

CHP'nin İstanbul adayı Sarıgül'ün Fatih'teki mitingini izleyen Reuters, çarpıcı bir analizinde bulundu.

31 Ocak 2014 Cuma 13:28
Reuters'ın Mustafa Sarıgül analizi
banner311

Reuters'ın Mustafa Sarıgül analizi
CHP'nin İstanbul adayı Sarıgül'ün Fatih'teki mitingini izleyen Reuters, çarpıcı bir analizinde bulundu.

Reuters
, yerel seçimi Sarıgül üzerinden değerlendirerek tarihi bir seçim olacak değerlendirmesi yaptı.

Dünyanın en önemli haber ajanslarından İn­gi­liz Reu­ters, ye­rel se­çi­me 2 ay ka­la çar­pı­cı bir "İs­tan­bu­l" ana­li­zi yaptı.

30 büyükşehirde yerel seçim anketi

CHP İs­tan­bul Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan Ada­yı Mus­ta­fa Sa­rı­gü­l'­ün ge­çen pa­zar gü­nü Fa­tih Ko­ca­mus­ta­fa­pa­şa­'da­ki mi­tin­gi­ni ta­kip eden Reu­ters, ha­be­rin­de "Tür­ki­ye­'nin po­li­tik gö­rü­nü­mü­nü de­ği­ş­tir­me­si muh­te­mel se­çim­ler ön­ce­si, mu­ha­le­fet, AK­P'­nin ka­le­si ve ül­ke­nin en bü­yük şe­hir­le­rin­den bi­ri olan İs­tan­bul için sa­va­şı­yo­r" yo­ru­mu­nu yap­tı.

"GİTME VAKTİ GELDİ"

Ha­ber­de; ye­rel se­çi­min, Ge­zi pro­tes­to­la­rı ve yol­suz­luk skan­da­lı­nın ar­dın­dan Er­do­ğa­n'­ın po­pü­la­ri­te­si­ni test ede­cek ilk sı­nav ol­du­ğu­na dik­kat çe­ki­le­rek, Sa­rı­gü­l'­ün şu söz­le­ri­ne yer ve­ril­di: "Ta­ri­hi bir se­çim dö­ne­mi ola­cak. Sa­yın Baş­ba­ka­n'­ın git­me vak­ti gel­di. Bir baş­ba­kan, bir be­le­di­ye baş­ka­nı hak­kın­da ko­nuş­ma­ya baş­lı­yor­sa an­ket so­nuç­la­rı­nı gö­rü­yor de­mek­tir. En­di­şe­si­ni, he­ye­ca­nı­nı an­lı­yo­rum."

"SARIGÜL, HER KESİMİ KUCAKLIYOR"

İs­tan­bul gi­bi ba­tı­ya dö­nük şe­hir­ler­de kı­rıl­ma baş­la­dı­ğı­na vur­gu ya­pan Reu­ters, Er­do­ğa­n'­ın özel ha­ya­ta yö­ne­lik mü­da­ha­le­le­rin­den ör­nek­ler ver­di, Sa­rı­gü­l'­ün her ke­si­mi ku­cak­la­yan şu ifa­de­le­ri­ni ak­tar­dı: "Ben bü­tün inanç­la­ra say­gı duy­dum ve se­kü­le­riz­mi ko­ru­yan her­ke­se say­gı duy­dum. CHP tüm in­san­la­rı ve hal­kın her züm­re­si­ni ku­cak­lı­yor."

"CHP, FATİH'TE DEVRİM YAPMAYI UMUYOR"

Mus­ta­fa Sa­rı­gül, uzun yıllardır AK­P yönetiminde olan Fa­ti­h'­te­ki mi­tin­gi sı­ra­sın­da Baş­ba­kan Er­do­ğa­n'­a gön­der­me yap­mış ve "Fa­ti­h'­te­ki bu ka­la­ba­lı­ğın se­si­ni du­y" de­miş­ti. Mi­tin­gi iz­le­yen Reu­ters da "İs­tan­bu­l'­un ta­ri­hi kal­bi olan ve tu­tu­cu ke­si­min bu­lun­du­ğu Fa­ti­h'­te, Sa­rı­gü­l'­ün par­ti­si CHP dev­rim yap­ma­yı umu­yo­r" de­di.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV