banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sevgililer Günü

14 Şubat 2013, 07:49
Sevgililer Günü



Sevgililer Günü

Sevgi insanların en çok ihtiyaç duydukları hisleri değil mi?

Peki, bu kadar 14 Şubat madem gün olarak belirlenmiş bir armağan neden kutlanması. İnsanlar sevgiye bu kadar açken. Şiddet, aldatmaca, terör, cinayetler, savaşlar alıp başını gidiyorken neden bu gün her şeyi bir köşeye bırakıp sadece sevgilerden bahsetmiyoruz.

Şimdi düşünün bütün bir yıl sevgililer günü gibi sevgi, kardeşlik dolu geçse. Herkes biraz sevgi dolu olsa bence kötü niyetlerde ortadan kalkmış olmaz mı? Sorular çok ama bence sevginin günü olmaz diyenlere hak vermiyor değilim. Sevginin günü tabi ki olmaz insan zaten her daim seviyorsa sever. Sevgiler bizlerin en güzel duyguları değil mi?

Sevgilim yok diyenlere de cevap çok aslında. Anneni, Babanı, Kardeşini, Arkadaşlarını da kutlaya bilirsin illaki sevgi arıyorsak her yerde sevginin manası farklıdır. O yüzden sevgileri en güzel duyguları içimizde yaşamak bizlere kuvvet verecektir.

Sevgilerin çok olduğu barışın, mutlulukların çok olduğu, bir dünya umudu ile hep yaşayacağız. Her zaman bizlerin tek hedefi mutlu olmak, huzur içinde yaşamak değil mi? madem bu huzuru istiyoruz huzur bulmak için neden huzurlu davranmıyoruz. Kavga etmeyerek başlayabiliriz aslında. Hatta düşünün biraz da hoşgörü oldumu işin içinde mutluluklar, huzurlar kendiliğinden gelmez mi?

Hoşgörü sevginin yansımasıdır. Sevgi içimizdeki en büyük ilaçtır aslında sevdiğim sürece hep yanımızda bir güç hissedeceğizdir buda hayatın ta kendisidir. Sevgi ince bir kavram her yere sığacak şekilde. Allah sevgisi, Vatan sevgisi, Anne ve Baba sevgisi, Yar sevgisi, Kardeş sevgisi, Arkadaş sevgisi hani say say bitmez derler ya bu da böyle.

Şimdi bakıyorum da ne kadar sevgi dolu okuyucularım varmış. Allah bu yazıyı okuyanın gönlündeki tüm sevgileri yüreğine versin hayatı her daim güzel geçsin. Bir sevgililer günün de sevginin ne kadar özel olduğunu anlatmak istedim. Sevin sevilin ki hayatın o güzel güzelliklerinden yararlanın. Kalbiniz huzur, gönlünüz hayatın güzelliklerini kucaklaması dileğimle.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • aysu 11 yıl önce yorumlandı

      Allah sevgiyi içimzden eksik etmesin mükemmel anlatmışsınız...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV