banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sinan Çetin'den CHP'ye ağır suçlama

Geçtiğimiz hafta PKK ve Kürt sorunu ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Sinan Çetin katıldığı televizyon programında CHP'yi sert bir dille eleştirdi.

03 Ekim 2012 Çarşamba 11:04
Sinan Çetin'den CHP'ye ağır suçlama
banner322
Sinan Çetin'den CHP'ye ağır suçlama

Geçtiğimiz hafta PKK ve Kürt sorunu ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Sinan Çetin katıldığı televizyon programında CHP'yi sert bir dille eleştirdi. Çetin CHP'yi gericilikle suçladı. 



Çanakkale Çocukları filmini seyirciyle buluşturan Sinan Çetin geçtiğimiz haftalarda PKK ve Kürt sorununa yönelik açıklamaları ile gündeme gelmişti.

Ünlü yönetmen bu kez kafayı CHP'ye taktı. Sinan Çetin CHP'yi gericilikle suçlarken, AK Parti'ye övgü yağdırdı.

Erdoğan'ın talimatıyla MİT yöneticilerinin PKK ile Oslo'da masaya oturmasına CHP'den cephesinden gelen sert tepkileri değerlendiren Çetin, "Sen adamın elini kolunu bağlarsan, Başbakan'ı Oslo süreci yüzünden köşeye sıkıştırmaya çalışırsan sorarım sana bu sorun nasıl çözülecek?" diye konuştu.

"Bu muhalefetle umutlu değilim" diyen Sinan Çetin sözlerine şöyle devam etti: En büyük problem muhalefetin gerici olmasıdır. İktidara bunları neden yaptın diye sorulmaz, neden yapmadın diye sorulur. Neden üçüncü köprüyü yaptın, neden Oslo'da görüştün diye soruyorlar. Yahu biz gidip görüşsün müzakere etsin diye kendimizi öldüreceğiz. Adam görüşmüş daha ne istiyorsun. Bundan dolayı Başbakan'ın elini ayağını bağlarsan adam gidip nasıl görüşsün. Böyle muhalefet olur mu? Türkiye'deki en büyük mesele, CHP'nin ilerici bir parti olmamasıdır. Muhafazakar AK Parti CHP'den daha ileride bir noktada duruyor.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV