banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeni Dönem

22 Mayıs 2017, 07:26
Yeni Dönem


Yeni Dönem


Türkiye siyasetinde yeni bir döneme girildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1414 oyla yeninden AK Parti Genel Başkanı seçildi. 16 Nisan referandumunun ilk gereği dün, 21 Mayıs’ta yapıldı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı oldu.

MYK listesi ile başlayan Tasfiyeler, sırada kabine ve belediyeler var olduğu kanısını çıkartarak. Siyasette ve Millet nezdinde olumlu bir gelişme olarak algılanmaya başladı.

Terörizmle mücadele sözlerini yeniliyerek tekrarlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Terörizmle mücadelenin siyaset alanında ve kurumlarında  olacağının sinyalini verdi.

Kulislerde mesela bakanlar kurulunda değişikliklere gidilebileceğini, Meclis dışından, belki Cumhurbaşkanlığı danışmanları arasından bazı isimlerin bakan olarak atanabileceği konuşulmaya başlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediyelere nasıl neşter atacağı, parti içi yerel güç odaklarını nasıl disipline alacağı merak konusu olmaya başladı bile kulislerde büyük bir temizlik hareketinin başlayacağını Parti gözetmeksizin Terörizmle mücadele edileceği vurguları şer odaklarını korkutmaya başladı bile.

Türkiye her bakımdan yeni bir döneme giriyor. Bu dönemin belirlenmesinde önümüzdeki altı ayın belirleyici olduğunu söyleyen Erdoğan. Bu da bizi Kasım 2017’de yeni bir aşamayla karşı karşıya getirecek. Kasım 2017’de Türkiye’yi ne bekliyor...

Kasım 2017 tarihine kadar ülke genelinde milli bir mücadele olan "Terörizmle mücadele" top yekün devam edeceğe benziyor...

6 Aylık bu dönemde Terör destekçilerinin hepsinin belini kıracak Türkiye yeni döneme hızlı girmeye başlıyor.

Terörizme finans yardımı yapanların artık sonu geleceğine umutla bakmaya devam ediyor. Bu yeni dönemde "UCU EN YAKINLARIMIZA DOKUNSA BİLE..." Mücadele devam edecek diyen Cumhurbaşkanımızın bu ifadeleri ile Terörizmle mücadele çok daha güçlü bir şekilde devam edecektir.

Bu yeni dönemle birlikte gönlümüz ekonomide canlanma, piyasalarda hareketlilik getirir umarım Allah Türk Milletine zeval vermesin.Vatanımız, Milletimiz maddi, manevi her açıdan rahat günler görmesi bu yeni dönemle birlikte nail olsun inşallah.

Adnan EREN

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV