banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yeni Sarı Basın Kartı'nı gazeteciler seçecek

Sarı Basın Kartı'nın yeni tasarımını ilk kez gazeteciler belirleyecek

08 Nisan 2013 Pazartesi 12:23
Yeni Sarı Basın Kartı'nı gazeteciler seçecek
banner312
Yeni Sarı Basın Kartı'nı gazeteciler seçecek
Sarı Basın Kartı'nın yeni tasarımını ilk kez gazeteciler belirleyecek..
T.C. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, ilk kez hayata geçirilecek bir uygulama ile Basın Kartı'nın yeni şeklini, basın mensuplarının katılacağı oylama ile belirleyecek.

Sahte kullanımların önüne geçmek için Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, gazetecilik mesleğini yerine getiren medya mensuplarının çalışmalarını kolaylaştırmak için Basın Kartlarını toptan yeniliyor.
GAZETECİLER SEÇECEK

Bugüne kadar belirli aralıklarla değiştirilen Basın Kartı için bu yıl ilk kez farklı bir uygulama gerçekleştirilecek. Basın Kartı, medya kuruluşları ve basın mensuplarından gelen istekler doğrultusunda; tertip, dizgi ve baskı olarak Genel Müdürlük personeli tarafından yeniden değerlendirildi. Bu değerlendirme sonucunda kartlar uluslar arası standartlara uygun olarak üç farklı versiyon olarak yeniden hazırlandı. Yeni kartlarda, kullanıcının dijital fotoğrafı, kişiye özel kart seri numarası, sahteciliğe karşı yüksek teknolojik özelliğe sahip hologram ve kan grubu gibi kişisel bilgiler bulunacak.
SEÇİM FACEBOOK ADRESİNDEN YAPILACAK

Hazırlanan üç ayrı tasarım Genel Müdürlüğün www.facebook.com/BBYEGM sayfasında tüm medya mensuplarının görüşlerine sunulacak. Gazetecilerin beğenileri sonunda en fazla oyu alan tasarım, önümüzdeki süreçte kullanılacak Basın Kartı olarak kabul edilecek.

8 Nisan Pazartesi(bugün) başlayacak oylama 20 Nisan Cumartesi günü sona erecek.

Oylama sonucunda en fazla oy alan kart yine bir basın duyurusu ile Genel Müdürlük resmi web sayfası üzerinden kamuoyu ile paylaşılacak.

http://d1304.hizliresim.com/18/8/lw5gj.jpg

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV