banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MEMLETEKİN GECESİ GÜNDÜZÜ KAYAN YILDIZLARI

25 Mart 2014, 15:47
MEMLETEKİN GECESİ GÜNDÜZÜ KAYAN YILDIZLARI
Kaan BEKTAŞ
MEMLETEKİN GECESİ GÜNDÜZÜ KAYAN YILDIZLARI

Nedendir bilinmez bu memleketin analarının gözyaşlarının dinmemesi aslında çok zor değildir bu memleketin vefakâr insanları halkı için mücadele eden haksızlıklara göz yummayan her türlü adaletsizliğe karşı en büyük direnişi veren bu memleketin yıldızları bu anaların evlatları.

Lakin deli dolu olur bu yıldızlar kanları kaynar yaşından değil sevdasından! Küçüğünden büyüğünden memleket der özgürlük der kendi için değil halkı için isterler.

Her yıldızın parlayışı olduğu gibi kayıp gideceği bir günüde olur elbet. Fakat bu yıldızlar kayıp gideceği günden veya günlerden önce zorla istem dışı tabiri caizse ki caiz cinayet usulü gönderilirler. Sormazlar onlara dinlemezler onları oysa ki gencecik fidanlar ne hayalleri vardı ne umutları vardı neyi istediler ’de alındı canları.

 Hangi kitapta yer alır bir cana kıyılmanın helal kılındığı hangi satırda yer alır kendi istekleri için gencecik hayatların alınmasının doğru olduğu.

Bu memleketin ne gecesi gece ne gündüzü gündüz nede yıldızlar kendiliğinden kayıyor!

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed (sav). bu canlar öyle boş yere direnmedi  bu yıldızlar boş yere parlamadı boş yere bizlere kendi hayallerini kendi canlarını vermediler onların hepsi birer şehittir! Hepsi halkının geleceği için direniş gösterirken öldürüldüler.

Ve ne yazık ki bu gün bir yıldız daha kaydı tutunamadı hayata. Berkin ELVAN kaşına gözüne kirpiğine umutlarına kurban olduğum can.
Oda kendi isteği dışında bir cinayet sonucu öldürüldü. Henüz daha  14  yaşında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 15  yaşına kadar tam 269 gün savaştı 16 kiloya düştü ve arkadaşların dediği gibi kuş misali uçtu cennete…
 
O daha çocuktu be acımadınız mı bu cinayeti işleyenlerin yok mu?  Çocukları eden bulmadı mı bu dünyada? Şimdi çıkıyor birkaç sözde beyin sahibi insanlar o çocuğun orada ne işi vardı diyor! Yok oradakiler ateist Kürt. Sözde seversiniz yaratılanı yaratandan ötürü Be sözde beyin sahibi düşünebilme yeteneği olan insanlar o çocuk bile anladı bir şeylerin yanlış olduğunu düzenin düzensiz işlediği haksızlık karşısında susmadı direndi ve abileri gibi oda şehit oldu bunu anlamayan ve anlamsız bulan zihniyetlere yazıklar olsun.

Bu memleketin ne gecesi gece ne gündüzü gündüz nede yıldızlar kendiliğinden kayıyor!

Bu gün bu arkadaşlar haksızlık karşısında susmadığı ve direndiği için can verdiler ki onlar en güzel insanlar ve bedel ödediler canlarını verdiler bu memlekette düzen değişmeli doğruyu savunan ve direniş gösteren değil yanlış olan insanlar bedel ödemelidir bu gün o kayıp giden yıldızların acısını anlamakta tatmakta kolay değildir ki onların yakınları da kayan yıldızlarda bilsin ki onlar için parlayacak çok yıldızlar var ve hepsi  bedel ödemeye hazırdırlar..


Son olarak ebediyen kalbimizde yaşayacaksınız bilin ki sizin ölmediğinizi öldürüldüğünüzün farkında olan nice yıldızlar var sende üzülme çocuk orada abilerinin elinden tut.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV