banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sıfır otomobil alacaklara büyük kolaylık

Sıfır araç alacak vatandaşlar kısa sürede işlemlerini halledecek

07 Mayıs 2013 Salı 13:19
Sıfır otomobil alacaklara büyük kolaylık
banner264
Sıfır otomobil alacaklara büyük kolaylık
Sıfır araç alacak vatandaşlar kısa sürede işlemlerini halledecek
Ankara'da bir süredir uygulanan araçların elektronik ortamlarda tescil işleminde sıra İstanbul'da.. Sistem sayesinde sıfır araç alacak vatandaşlar kısa sürede işlemlerini halledebilecek.

Uygulama bugünden itibaren İstanbul'da da zorunlu hale geldi. Araç ve Sürücü Bilgi Sistemi yani ASBİS sıfır araç alanlara büyük kolaylık getirecek.
İŞLEMİNİZ 1 SAATTE TAMAM

Emniyet Genel Müdürlüğünün elektronik sistemi üzerine kaydedilen tüm sıfır araçlar satış işlemeleri bayi tarafından ASBİS'e kaydediliyor. Bayii müşterinin bütün işlemlerini buradan yapıyor. Uygulamanın en büyük avantajı zaman tasarrufu. 2 gün süren plaka ve ruhsat işlemleri bu elektronik kayıt sayesinde 1 saate kadar düşebiliyor.
SAHTECİLİĞİN ÖNÜNE GEÇİLECEK

İşlemleri kısa südre biten araç sahipleri hemen trafiğe çıkabiliyor. ASBİS sayesinde bilgi ve belgeler kaynağından alındığı için sahteciliğin önüne geçilmesi de hedefleniyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV