banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Balıktaki büyük tehlike ortaya çıktı

Sofraların vazgeçilmez tadı balıkta büyük skandal. Yaılan incelemeler sonucunda balıkta, insan sağlığına son derece zararlı kanserojen ağır metaller tespit edildi.

20 Ocak 2013 Pazar 14:10
Balıktaki büyük tehlike ortaya çıktı
banner264
Balıktaki büyük tehlike ortaya çıktı

Sofraların vazgeçilmez tadı balıkta büyük skandal. Yapılan incelemeler sonucunda balıkta, insan sağlığına son derece zararlı kanserojen ağır metaller tespit edildi. 


İstanbul genelinde balıkçılardan alınan farklı türlere ait 30 balık numunesi analiz edildi ve 11 numunede insan sağlığına son derece zararlı kanserojen ağır metaller tespit edildi.

A Haber’de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programı, balıklarda kanserojen ağır metal skandalını ortaya çıkardı. Deşifre ekibi, İstanbul’da Kumkapı Sahili Balıkçılar Çarşısı, Kartal Sahili Balıkçılar Çarşısı, Üsküdar Balıkçılar Çarşısı, Ümraniye Balıkçıları ve iki ünlü market zincirinin balık reyonlarından 30 farklı balık numunesini alarak laboratuarlarda analiz ettirdi. Laboratuar sonuçları çarpıcı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı. 30 numuneden 11’inde kanserojen ağır metal bulundu. Özellikle bu mevsimde en lezzetli balıklardan biri olarak kabul edilen lüfer cinsi balıkta normal değerlerden 10 kat daha fazla ağır metal (kurşun) tespit edildi. Midye, hamsi ve denizalasında ise sağlığa zararlı 3 çeşit kanserojen ağır metal (Hg)Civa, (Cd)Kadmiyum ve (Pb)Kurşun saptandı. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV