banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Göbek Eriten Besinler

Uzun süredir pantolonunuzdan fışkıran, düğmenizin sor kapanmasını sağlayan göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulma vakti gelmedi mi? "Yaza daha çok var, incelmek için zamanım bol" demeyin! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin, yağlardan kurtulun!

07 Şubat 2014 Cuma 12:51
Göbek Eriten Besinler
banner312
Göbek Eriten Besinler
Uzun süredir pantolonunuzdan fışkıran, düğmenizin sor kapanmasını sağlayan göbek bölgenizdeki yağlardan kurtulma vakti gelmedi mi? "Yaza daha çok var, incelmek için zamanım bol" demeyin! Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirin, yağlardan kurtulun!

"Peki, ne yemeliyiz?" sorularını duyar gibiyiz. İşte, göbek bölgenizi eritmeye yardımcı besinlerin listesi...

yulaf cilek 450

Yulaf:

Kan şekerini düşüren yulaf, sabah kahvaltısı için güzel bir seçenektir. İçeriğinde yüksek oranda lif bulunan yulaf, midenizde şişer ve saatlerce tokluk hissi yaratır. Yulafın her damak zevkine hitap etmediğini biliyoruz. Eğer yemekte zorlanıyorsunuz, elma gibi şeker oranı düşük mevsim meyveleri ile öğünlerinizi tatlandırabilirsiniz.

kuruyemisler 50

Badem, ceviz ve fındık:

Badem, ceviz ve fındık gibi kuru yemişler, karın bölgesini inceltiyor ve tokluk hissi sağlıyor. Ara öğününüzde kendi avucunuzun içi kadar yediğinizde hem açlık krizini önlemiş olursunuz hem de aşırı kalori alımın önüne geçersiniz.

zeytinyagi 450

Zeytinyağı:

Diyette de olsanız herkesin bir miktar yağa ihtiyacı vardır. Zeytinyağı gibi sağlıklı yağlar, kolesterolünüzü kontrol altında tutar ve tokluk hissi sağlayarak açlık krizlerini önler.

baklagiller 450

Baklagiller:

Baklagiller; oldukça düşük kalorilidirler ve içeriklerindeki yüksek protein ve lif değerleri ile zayıflamayı kolaylaştırırlar. Haftada bir kez tükettiğinizde, vücudunuza zararlı doymuş yağlar yerine yüksek oranda lif yüklemiş olursunuz.

tamtahillilar 450

Tam tahıllı besinler:

Sağlıklı karbonhidratlar vücut için iyidir. Makarna, pirinç ve ekmek gibi karbonhidratlı yiyecekler tüketmek istediğinizde lif oranı yüksek, tam tahıllı olanları seçin. Tokluk hissi yaratan tam tahıllılar grubu, açlık krizlerini önlemeye yardımcı bir diğer besindir. Alışveriş sırasında tam tahıllı ürünler alırken üzerlerinde%100 ibaresinin bulunmasına da dikkat edin.

kirimzimeyveler 450

Çilek, ahududu ve yabanmersini:

Çilek, ahududu ve yabanmersini gibi kırmızı meyvelerin küçük bir porsiyonunda yüklü miktarda lif bulunur. Ancak bu meyveler, meyve suyu haline getirildiğinde içerlerine yüksek miktarda şeker konulur. Bu sebeple meyve suyu şeklinde tüketmek yerine meyve olarak yiyin.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV